• امروز : پنجشنبه, ۱۴ آبان , ۱۴۰۵
  • برابر با : Thursday - 5 November - 2026
کل اخبار 57649اخبار امروز : 6
♥1

از ادامه روند کاهشی بیماران کرونایی تا نگرانی خیزصعودی /بستری بودن ۷۲۸ بیمار کرونایی در مازندران

  • کد خبر : 129164
  • ۰۸ شهریور ۱۳۹۹ - ۲۰:۳۷
از ادامه روند کاهشی بیماران کرونایی تا نگرانی خیزصعودی /بستری بودن ۷۲۸ بیمار کرونایی در مازندران

پایگاه خبری چهاردانگه نیوز: به گزارش خبرگزاری فارس از مازندران، طی سه هفته گذشته شاهد روند کاهشی آمار هم ابتلا و هم موارد بستری در استان مازندران بودیم به‌طوری‌که آمار بستری بیماران که در استان به ۲هزار نفر رسیده بود به کمتر از هزار نفر رسید. اکنون هم این روند کاهشی ادامه و آمار موارد […]

پایگاه خبری چهاردانگه نیوز:

به گزارش خبرگزاری فارس از مازندران، طی سه هفته گذشته شاهد روند کاهشی آمار هم ابتلا و هم موارد بستری در استان مازندران بودیم به‌طوری‌که آمار بستری بیماران که در استان به ۲هزار نفر رسیده بود به کمتر از هزار نفر رسید.

اکنون هم این روند کاهشی ادامه و آمار موارد ابتلای روزانه نیز در حال نزدیک شدن به دو رقمی است اما جاده‌های شلوغ و حضور مسافران مازندران را نگران‌تر کرده است؛ چرا که ترافیک سنگین در جاده‌ها علامت خیز مجدد ویروس است و برای استانی همانند مازندران با امکانات محدود بهداشتی اصلا خبر خوبی نیست.

درست است مازندران برای دومین بار و از نیمه‌دوم تیرماه امسال وارد وضعیت قرمز کرونایی شده اما در پیک دوم و تغییر وضعیت بیماران و در کنار آن خستگی کادر درمان و سایر مشکلات وضعیت مهار بیماری را سخت‌تر و سخت‌تر کرده است.

 دکتر سید عباس موسوی رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران در این‌باره اظهار کرد: طی ۲۴ ساعت گذشته تعداد ۸۱ بیمار مشکوک به کرونا بر اساس تشخیص بالینی در بیمارستان‌های تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مازندران در سطح استان بستری شدند.

وی افزود: طی همین مدت تعداد ۱۱۹ نفر از افراد مشکوک بستری شده، از بیمارستان‌ها مرخص شدند و  تکمیل روند درمانی خود را در منزل ادامه خواهند داد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران بیان کرد: هم اکنون ۵۴۹ نفر بیمار مشکوک به ویروس کرونا با علائم تنفسی مشکوک به کرونا بر اساس تشخیص بالینی در این مراکز بستری هستند که از این تعداد ۱۷۲ نفر با علائم حاد تنفسی در بخش‌های مراقبت ویژه بستری هستند.

موسوی با اعلام اینکه براساس مطالعات انجام گرفته افزایش میزان مسافرت‌ها و تجمعات و نیز بی‌توجهی نسبت به رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی رابطه مستقیمی با افزایش بیماری کووید ۱۹ داشته است، تصریح کرد: این افزایش در بیماران سرپایی با فاصله یک هفته، بیماران بستری شده پس از ۲ تا ۳ هفته و بیماران بدحال در هفته چهارم، خود را نشان داده که یک نگرانی و تهدید جدی برای مردم استان محسوب می‌شود.

فرزاد جلالی رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل اظهار کرد: در حال حاضر ۱۷۹ بیمار مشکوک به کرونا در بیمارستان‌های بابل بسترى هستند.

وی افزود: در ۲۴ ساعت گذشته ۲۷ بیمار جدید بستری و ۴۶ بیمار هم  ترخیص شدند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل گفت: ۴۲ بیمار در بخش‌های مراقبت‌های ویژه بستری هستند.

به گزارش فارس، طی ۲۴ ساعت گذشته در دانشگاه‌های علوم پزشکی مازندران و بابل ۱۰۸ مورد ابتلای جدید کرونا داشتیم و همچنین تعداد ۷۲۸ بیمار در بیمارستان‌ها و مراکز درمانی سطح استان بستری هستند.

 /۸۶۰۳۴/ج


لینک کوتاه : https://4dangehnews.ir/?p=129164

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.