اختصاصی پایگاه خبری چهاردانگه نیوز، با نزدیک شدن به دهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی، اکثر چهرههای اصلی نامزد در انتخابات اعلام آمادگی کردند به طوری که میتوان گفت کاندیدای مهم و جدی هر حوزه مازندران چه کسانی هستند و در مرکز استان یعنی حوزه انتخابی ساری و میاندورود، این مساله جدیتر و جلوتر از حوزههای دیگر پیش میرود. با نگاهی به نامزدهای احتمالی این حوزه تا اینجا ۶ نامزد از نامزدهای این حوزه از منطقه چهاردانگه ساری هستند. منطقهای که اگرچه محرومترین منطقه مازندران محسوب میشود اما چهرههای سیاسی بزرگی چون آیتا… شجاعی و مرحوم کردان داشته است و مهمتر اینکه در۶ دوره از ۹ دوره انتخابات مجلس یکی از ۲ نماینده این حوزه انتخابیه از این منطقه بوده است. شاید همین موضوع مهم، بسیاری از مدیران و مسئولان چهاردانگهای را به این فکر انداخته که شانس خود را برای جلوس بر کرسی بهارستان امتحان کنند. باید دید آیا شجاعیها که ۶ دوره (۴ دروه مرحوم آیتا.. شجاعی و ۲ دوره رمضان شجاعی) نماینده مردم ساری بودهاند باز هم میتوانند به مجلس راه یابند یا این بار قرعه بنام نامزدهای دیگر چهاردانگه ( یوسفی، نقیبی، بابایی و شیخی) خواهد افتاد! و یا احتمال دیگر اینکه به علت تعدد نامزدهای چهاردانگهای ممکن است آرای مردم بین نامزدها تقسیم شود و درنهایت هیچکدام از نامزدهای این منطقه عازم بهارستان نشوند!
نامزدهای احتمالی به ترتیب حروف الفبا:
۱: علی بابایی کارنامی
بابایی کارنامی با تحصیلات کارشناسی ارشد اقتصاد گرایش توسعه وبرنامه ریزی، در کارنامه خدمت خود، از بخشداری چهاردانگه و مسئول کانون هماهنگی کار مازندران گرفته تا مدیر کل تعاون کار ورفاه اجتماعی مازندران وعضو شورای عالی اشتغال کشور را دارد و در صورت راهیابی به مجلس، به دنبال تحقق تعامل بین قانونگذاری و اجراست. وی با بیان اینکه باید بین اجرا و قانونگذاری یک اتفاق بیفتد، تصریح کرد: وقتی هیچ جلسهای میان این دو تشکیل نشده، چگونه میتوان در انتظار یک اتفاق بود؟!
منتقدان بابایی کارنامی اعتقاد دارند وی در سمت مدیر کلی کار ورفاه اجتماعی اقدام خاصی برای اشتغال انبوه جوانان و تحصیلکردههای بیکار و ایجاد رفاه اجتماعی نکرده است. ولی بابایی کارنامی مشکل اشتغال را کشوری و ریشهای میداند که اداره تعاون به تنهایی و بدون بودجه قادر به حل این معضل نیست. وی در آخرین نشست خبری خود (چند روز پیش) میزان تسهیلات سال ۹۴ را ۵ هزار میلیارد پیش بینی کرد و با گلایه افزود: «برای فلان روستا و فلان تکیه و فلان مسجد اعتبار وجود دارد، ولی برای جوانان که بیکار هستند، بودجه اختصاص نمی دهند و بودجه، خارج از دولت، در اختیار آقایان است»
بابایی میگوید اداره کار به حمایت دیگر نهادها از جمله استانداری نیازمند است! بابایی در حالی برای نامزدی انتخابات مجلس گام پیش نهاده است که ازحمایت تشکلات وانجمنهای مختلف برخوردار است.
۲: سیداحمد شجاعی کیاسری
دیگر نامزد چهاردانگهای سیداحمد شجاعی فرزند مرحوم آیتا… سیدحسن شجاعی کیاسری و پسرعموی سید رمضان شجاعی (نماینده فعلی ساری و میاندورود) در انتخابات دهمین دوره مجلس است. اعلام نامزدی وی با توجه به حضور سید رمضان شجاعی تا حدودی تعجببرانگیز بود و البته برخی خبر از اجماع این دو در آیندهای نزدیک میدادند اما آنچه پیداست تا اینجا صحبتی برای اجماع آنها منتشرنشده و هر دو نامزد به طور جدی بکار خود ادامه میدهند. احمد شجاعی که اقتصاددان است با شعار «بومی سازی اقتصاد مقاومتی در مازندران» پای در عرصه انتخابات گذاشته است و خود مدعی است با برنامه و بطور جدی در پی تحقق این شعار است.
برخی معتقدند فرزند ارشد مرحوم آیتا… شجاعی کیاسری با استفاده از اعتبار و محبوبیت پدر که در دوره های دوم، سوم، چهارم وهفتم نماینده مردم شهرستان ساری در مجلس شورای اسلامی بود، میتواند از گزینههای جدی نمایندگی مجلس باشد. با توجه به اینکه محمد دامادی توانست علیرغم همه جوانیاش با عنوان فرزند عزت ساری به مجلس راه پیدا کند. از سویی برخی صاحبنظران چنین منطقی را قبول ندارند و نحوه انتخاب مردم ساری (نمایندگی به صورت موروثی و پسر جای پدر) را نمیپسندند و معتقدند افراد باید بر اساس شایستگیهای خود وارد مجلس شوند نه بر اساس اعتبار دیگران. این گروه عدم حضور پیوسته سید احمد شجاعی در مازندران و شهرستان خود، و قرار نداشتن در فضای این استان را از دلایل پایین آمدن شانس وی برای تصاحب کرسی مجلس میدانند.
۳: سید رمضان شجاعی کیاسری
بسیاری از صاحبنظران، سید رمضان شجاعی کیاسری را که سابقه ۲ دوره نمایندگی مجلس را در کارنامه دارد، از گزینههای جدی نمایندگی میدانند. این گروه تجربه شجاعی، جایگاه وی در مجلس و نفوذی که بین مسئولان مازندران دارد را مهمترین دلایل پیروزی وی در انتخابات میدانند. در مقابل هستند صاحبنظرانی که اعتقاد دارند شجاعی به دلیل عملکرد نه چندان تاثیرگذار در حوزه انتخابیاش وهمسونبودن با دولت تدبیر و امید، و عدم برقراری رابطه صمیمانه با مردم از شانس کمتری برخوردار است. شجاعی که از نمایندگان نزدیک به دولت نهم و دهم است و توانسته بود در غیبت کاندیداهای شاخص دوره هشتم و نهم (حسین زادگان، عشوری، رمضانپور و…) برای دومین بار وارد مجلس شود، در انتصاب مسوولین و نگهداشتن برخی مدیران دولت قبل در مازندران پس از روی کارآمدن دولت اعتدال بی تاثیر نبوده است. امتیاز بزرگ شجاعی در انتخابات دوره قبل این بود که او تنها نامزد چهاردانگه ای بود، اما در این دوره ۵ رقیب جدی دارد که هرکدام مدعی نمایندگی مجلس هستند. همچنین اگر چه شجاعی از ظرفیت رسانه های گروهی و برخی از نهادهای مردم نهاد چون تشکلهای ورزشی ( بهعنوان رئیس هیات ورزشهای همگانی مازندران) سود می برد و همچنین برخی از شوراها و دهیاری ها را با خود دارد اما ریزشهایی هم اطراف او وجود داشته است. دلسردی برخی انجمنهای کارگری، روی کارآمدن نسلی که همسو با دولت است و حتی تعدد نامزدهای چهاردانگهای از جمله اعلام نامزدی فرزند آیتا… شجاعی، میتواند نشان از ریزش اطرافیانش محسوب کرد.
۴: فضل ا… شیخی کیاسری
فضل ا… شیخی کیاسری عضو شورای شهر کیاسر نسبت که به دیگر نامزدهای احتمالی چهاردانگه چهره ای کمتر شناخته شده است برای اولین بار در انتخابات مجلس نام نویسی کرده است. برخی معتقدند حضور وی در این عرصه با وجود نامزدهای بزرگ دیگر چهاردانگه ضرورتی ندارد. اگرچه این حضور می تواند معرفی وی برای دوره های بعد باشد ولی می تواند موجب کاهش آرای نامزدهای مطرح ابن بخش شود.
۵: فرامرز نقیبی
نقیبی با مدرک کارشناسی عمران و کارشناس ارشد رشته مدیریت اجرایی، که سابقه عضویت ۲ دوره در شورای شهرساری، ۴ سال ریاست این شورا و همچنین ۳ سال ریاست شورای استان را در کارنامه دارد، در حالی برای انتخابات مجلس اعلام نامزدی کرد که در انتخابات شورا به عنوان نفر اول راهی ساختمان شورا در خیابان ۱۵ خرداد شد. برخی این موضوع، خوش مشربی و ارتباط مردمی خوب و حتی جسارت وی در مطالبهگری را از ویژگیهای مثبت وی ذکر میکنند. ایرادی که منتقدان نقیبی مطرح میکنند، فاصله گرفتن از نقش محوری اش در شورا و در مواردی سکوت وی در برابر برخی مسائل شورا و شهرداری ست. نقیبی که تا ریاست شورای استان پیش رفته بود دلیل این عقبنشینی را حفظ وحدت و همدلی بین اعضای شورا و شهردار میداند و اعتقاد دارد عقبماندگی مرکز استان در نبود تعامل و همدلی بین ۲ نماینده فعلی این شهرستان است و از برنامههای مهم وی پس از کسب آرای مردم، ایجاد همدلی بین مسئولان و نمایندگان، به مانند شورا و شهرداری است.
۶: کوروش یوسفی ساداتی
کوروش یوسفی دارای مدرک کارشناسی ارشد مدیریت و از فرهنگیان شهرستان ساری است که ریاست آموزش و پرورش چهاردانگه و عضویت در شورای شهرساری در چهارمین دوره انتخابات شورا (عضو کمیسیون فرهنگی و اجتماعی) را در کارنامه دارد. بسیاری -حتی همکارانش در شورای شهر- خوشخلقی و متانت وی را از ویژگیهای بازر وی میدانند. یوسفی همچنین از حمایت فرهنگیان شهرستان ساری و دیگر قشرهای عمومی برخوردار است. اگرچه برخی معتقدند وی در انتخابات این دوره با توجه به اینکه در انتخابات شورای ساری نفر هشتم شد و با وجود رقبای مطرح این دوره و همچنین ۵ رقیب چهاردانگهای مثل دیگر نامزدهای این دوره، رقابت سختی را در پیش رو خواهد داشت.
در پایان لازم به ذکر است بخش چهاردانگه ساری، جمعیت قابل توجهی در جنوب شهر ساری، بخش مرکزی، بخش رودپی، کلیجانرستاق و حتی میاندرود دارد که در سرنوشت انتخابات در دورههای مختلف به ویژه مجلس شورای اسلامی تاثیرگذارند و تاریخ انتخابات شهرستان ساری نشان داده است هرگاه بزرگان این منطقه روی کاندیدای خاصی اجماع کردند نماینده به مجلس فرستادند به طوری که تنها ۳ دوره از ۹ دوره (که یا نامزد برای انتخابات مجلس نداشتند یا در صورت داشتن نامزدها به اجماع نرسیدند) نمایندهای از این منطقه راهی مجلس نشده است. اما در این دوره از انتخابات، با وجود ۶ نامزد احتمالی، اینکه چهاردانگه باز هم نماینده به مجلس میفرستد با نه؟ کمی پیچیده به نظر میرسد! نامزدهایی که هر کدام تواناییهای خاصی دارند و تقریبا همه نیز با اقبال عمومی مواجهاند.
درود بر آ یت الله سید حسن که از لحاظ مردم داری نمونه بودند
او جسارت وارد شدن در عرصه را به مردم دیارش آموخت به جرات می توان ادعا کرد بیشتر رجال چهاردانگه به نوعی با او مرتبط بودند
سلام خدمت سایت محترم عرض کنم اگر انتخابات استانی بر گزار می شد در این دوره قطعا اقای شیخی پیروز بود چون ایشان قریب به ده سال خودم شاهد بودم تمام شهر های استان از جمله امل بابل قایم شهر و غیره فعالیت داشته اند خیلی از امامان محترم جمعه استان استاد اقای شیخی بوده اند وبا نخبگان و افراد با نفوذ شهرهای استان رابطه خوبی دارد حالا شهرستان ساری و میاندرود که بماند سایت محترم بعد از اقای سید رمضان شجاعی و علی بابایی که پست ملی واستانی دارند اقای شیخی نفر سوم دلایل شهرت ان دراین مجال نیست درود بر شیخی عزیز و مهربان و حامی جوانان
سایت محترم اقای شیخی کیاسری هیت ریسه شورای اسلامی شهرستان ساری وعضو کمیته تنظیم بازار وتعزیرات شهرستان و شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی شهرستان و ثبت وقایع حیاتی و شورای امر به معروف شهرستان می باشد از جمله سوابق شهرستانی دیگر سایت محترم مجبور است افراد را نمی شناسد درباره انها خبر بزند
فرصت را مغتنم می شمارم و از آ قای شیخ فضل اله شیخی کیاسر ی که خود را آماده وارد شدن در این عرصه می کند سپاسگزاری می کنم ایشان زمانی که برای شورای شهر کاندیداها کم بودند با شجاعت وارد صحنه شد و حالا برای این آزمون می آید حتی اگر حد نصاب را نیاورد هم پیروز است.
دوره چهارم شورای شهر کیاسر با نبود کاندیدا مواجه بود تا جای که تا روز اخرها فکر نمی کردیم به حد نصاب برسد واین وضع برای شهر خوب نبود ما اعضای ستاد انتخاباتی اقای شیخی ۷ماه قبل ثبت نام برای ورود ایشان به شورای شهر ساری فعالیت را شروع کردیم اما موقع ثبت نام وقتی متوجه شد کیاسر با کمبود کاندیدا مواجه است گفت من به مردم شهرم بدهکارم ومیخواهم ۴سال زکات عمرم را وقف مردم عزیز شهرم کنم وستاد انتخاباتی ساری را منحل کرد
باسلام اگه متهم به غریب نوازی نشم منطقه متاسفانه درحضور اقایون که خیری ندیده “اگه مقایسه باحضوردیگر نمایندگان دربخشهای دیگر شهرستان بگیریم”امیدواریم این دوره هم شاهد یک چهاردانگه ای باشیم وازاثرات خیران بهره مند
درود بر آ یت الله سید حسن که از لحاظ مردم داری نمونه بودند
او جسارت وارد شدن در عرصه را به مردم دیارش آموخت به جرات می توان ادعا کرد بیشتر رجال چهاردانگه به نوعی با او مرتبط بودند
درود بر مرحوم کردان تنها مسئولی که منطقه خود را فراموش نکرده بود. خدایش بیامرزد
سلام خدمت سایت محترم عرض کنم اگر انتخابات استانی بر گزار می شد در این دوره قطعا اقای شیخی پیروز بود چون ایشان قریب به ده سال خودم شاهد بودم تمام شهر های استان از جمله امل بابل قایم شهر و غیره فعالیت داشته اند خیلی از امامان محترم جمعه استان استاد اقای شیخی بوده اند وبا نخبگان و افراد با نفوذ شهرهای استان رابطه خوبی دارد حالا شهرستان ساری و میاندرود که بماند سایت محترم بعد از اقای سید رمضان شجاعی و علی بابایی که پست ملی واستانی دارند اقای شیخی نفر سوم دلایل شهرت ان دراین مجال نیست درود بر شیخی عزیز و مهربان و حامی جوانان
سایت محترم اقای شیخی کیاسری هیت ریسه شورای اسلامی شهرستان ساری وعضو کمیته تنظیم بازار وتعزیرات شهرستان و شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی شهرستان و ثبت وقایع حیاتی و شورای امر به معروف شهرستان می باشد از جمله سوابق شهرستانی دیگر سایت محترم مجبور است افراد را نمی شناسد درباره انها خبر بزند
فرصت را مغتنم می شمارم و از آ قای شیخ فضل اله شیخی کیاسر ی که خود را آماده وارد شدن در این عرصه می کند سپاسگزاری می کنم ایشان زمانی که برای شورای شهر کاندیداها کم بودند با شجاعت وارد صحنه شد و حالا برای این آزمون می آید حتی اگر حد نصاب را نیاورد هم پیروز است.
همه کاندیدا بزرگوار و محترمن
امیدوارم هرکی انتخاب میشه بدرد چهاردانگه بخوره و کاری انجام بده
دوره چهارم شورای شهر کیاسر با نبود کاندیدا مواجه بود تا جای که تا روز اخرها فکر نمی کردیم به حد نصاب برسد واین وضع برای شهر خوب نبود ما اعضای ستاد انتخاباتی اقای شیخی ۷ماه قبل ثبت نام برای ورود ایشان به شورای شهر ساری فعالیت را شروع کردیم اما موقع ثبت نام وقتی متوجه شد کیاسر با کمبود کاندیدا مواجه است گفت من به مردم شهرم بدهکارم ومیخواهم ۴سال زکات عمرم را وقف مردم عزیز شهرم کنم وستاد انتخاباتی ساری را منحل کرد
باسلام اگه متهم به غریب نوازی نشم منطقه متاسفانه درحضور اقایون که خیری ندیده “اگه مقایسه باحضوردیگر نمایندگان دربخشهای دیگر شهرستان بگیریم”امیدواریم این دوره هم شاهد یک چهاردانگه ای باشیم وازاثرات خیران بهره مند
مردانه نظرم را حذف نکنید کیاسر از شجاعی ها هیج خیری ندیده بلکه ضرر هم کرده پس خواهش میکنم فکر جدید را انتخاب کنید