بهگزارش چهاردانگه نیوز به نقل از فارس ،خلیلالله انتظاری اظهار داشت: کارخانه تولید شن و ماشه شهرداری کیاسر پس از یک سال توقف راهاندازی شد.
وی افزود: این واحد تولیدی که در مدیریت شهری گذشته به سازمان همیاری و شهرداریهای مازندران واگذار شده بود در مدیریت جدید با مشارکت شهرداری و شورای اسلامی به شهرداری کیاسر واگذار شد.
انتظاری تصریح کرد: با توجه به مشکل اعتباری شهرداریها و نبود اعتبار، لازم است که شهرداریها نسبت به درآمدزایی داخلی اقدام کنند.
وی افزود: سرمایهگذاری در امر تولید با توجه به منابع و پتانسیل موجود در بخش چهاردانگه میتوان اثرات مثبتی برای مردم این منطقه را مشاهده کرد.
شهردار کیاسر خاطرنشان کرد: مسئولان استانی باید نسبت به مشکل اعتبارات شهری شهرداریها اقدام کنند تا شهرداریها با دست باز در سطح شهرها کار کنند.
انتظاری یادآور شد: شهرداریها نهادهای عمومی هستند و باید برای عمران شهری و درآمدزایی تلاش داشته باشند و متکی به بودجه دولتی نباشند ولی این کار در سطح شهرهایی با درآمد کم بسیار سخت است.
وی گفت: با آغاز به کار این کارخانه مشکل تامین، تولید شن و ماسه و مصالح ساختمانی اهالی بخش و شرکتهای ساختمانی پیمانکاری و راهسازی مرتفع میشود.
امیداست بامدیریتی جدا ازتجربه های قبلی وباراضی نگه داشتن اهالی روستاهای مسیرو کم کردن مخارج اضافی منبع درامد مناسبی برای شهرداری ایجاد شده باشد وگرنه بازهمان اش است و همان کاسه.درادامه بایداز زحمات بی دریغ شهردار نیز تشکرو قدردانی نمود وچشم امیدبه حمایت مادی ومعنوی مسئولین رده بالای استانی داشت
از تلاش های خالصانه شهردار انتظاری و جناب اقای فضل الله شیخی کیاسری هیت ریسه شورای شهرستان ساری بابت باز پس گیری سنگ شکن کیاسر ممنونیم
جناب اقای شیخی شورای محترم شهرستان وشهردار خدوم کیاسر از تلاش های بی حد شما برای عمران ابادی شهر کیاسر ممنونیم
باسلام واحترام
عرض تشکروسپاس اززحمات بی دریغی که اعضای محترم شورای اسلامی وشهردارمحترم شهرکیاسرعلی الخصوص مهندس یوسفی کیاسری درخصوص پروژه مذکورمبذول نموده اندکمال تشکر رادارم وامیداست قدمهای مثبت این عزیزان برای شهرعزیزمان کیاسربه صورت مستمرهمچنان ادامه داشته باشد.
باسپاس فراوان
از مهندس یوسفی عضو شورای شهر کیاسر در پروژه سنگ شکن کمال تشکر و حق شناسی را داریم