به گزارش پایگاه خبری چهاردانگه، محمدرضا جهانآرا در گفتوگو با فارس، اظهار کرد: در سال ۹۲ براساس مصوبه هیأت وزیران در قالب پایش جنگلهای شمال طرح استراحت جنگل مطرح شد و در بند سه ماده ۳۸ قانون به ما ابلاغ شد.
وی افزود: براساس این طرح تا پایان سال ۹۸ برداشت از جنگل صرفاً درختان شکسته و افتاده باید باشد.
معاون ادارهکل منابع طبیعی و آبخیزداری مازندران ـ منطقه ساری بیان کرد: امسال براساس ابلاغ وزیر که تمامی برداشت باید قطع شود و یک قدم جلوتر برویم هیچگونه بهرهبرداری از جنگلها صورت نگرفت.
این مسؤول با اشاره به اینکه امسال هیچ نشانهگذاری در جنگلهای استان صورت نگرفت، اضافه کرد: اعتبار لازم برای نگهداری و حفاظت از جنگلهای شمال در ردیف بودجه برنامه ششم توسعه دیده شده است.
جهانآرا گفت: آییننامه اجرایی از سوی معاون امور جنگلها نیز ابلاغ شده که لازمه آن این بوده که ارزیابیهای طرح جنگل انجام شود و پس از آن مناقصه انجام میشود.
وی با تأکید بر اینکه طرحهای جنگلداری به مجریان دارای صلاحیت واگذار شود، خاطرنشان کرد: براساس قانون مدیریت طرحهای جنگلداری در قالب این طرح به جزو بهرهبرداری تا ابلاغ طرح جایگزین اجرا میشود.
معاون ادارهکل منابع طبیعی و آبخیزداری مازندران ـ منطقه ساری اضافه کرد: براین اساس دولت و مجلس شورای اسلامی طی سه سال فرصت دارند طرحی را تصویب کنند که سفر تا صد مسائل مربوط به جنگلها در آن دیده شود.
این مسؤول با بیان اینکه طرحهای جنگلداری ازجمله جنگلکاری، حصارکشی و مرمت جاده به قوت خود باقی است، تصریح کرد: ارزیابی عملکرد مجریان طرحهای جنگلداری نیز در دستور کار ما قرار دارد.
جهانآرا در پایان با اعلام اینکه طرح استراحت جنگل بهمعنای وضعیت خاص جنگلهای شمال نیست، گفت: این مهم بهمنظور پایش بهتر وضعیت جنگلهای شمال در دستور کار قرار دارد که موارد در طرح جایگزین دیده میشود.