مصطفی جوانیان در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به شروع فصل شالیزاری و کشاورزی اظهار داشت: کشاورزان برای نشا و بکارگیری کارگران در جهت پیشگیری از ابتلاء به بیماری کرونا و تب شالیزار به موارد بهداشتی توجه کنند و تا جایی که ممکن است از تجمع و کنار هم قرار گرفتن کارگران و کشاورزان خودداری و فاصله ۱.۵ متری رعایت شود.
وی افزود: همچنین کشاورزان و شالیکاران از ماسک استفاده کرده و ترجیحاً از کارگران بومی و محلی استفاده کنند و هنگام صرف غذا به صورت جداگانه غذا بخورند و در کنار یکدیگر قرار نگیرند.
جوانیان یادآور شد: کشاورزان در موقع کار از دستکش و چکه استفاده کنند زیرا زخمی بودن دست یا پا میتواند زمینه ابتلاء به تب شالیزار شود.
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی بابل عنوان کرد: آب چاه یا آب زمین شالیزاری به هیچ عنوان برای شرب، شستن دست و پا و یا وضو گرفتن استفاده نشود و حتماً از آب تصفیهشده استفاده شود.
۲۱۵ هزار هکتار از مزارع مازندران هر سال به زیر کشت شالیزار میرود.
مصطفی جوانیان در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به شروع فصل شالیزاری و کشاورزی اظهار داشت: کشاورزان برای نشا و بکارگیری کارگران در جهت پیشگیری از ابتلاء به بیماری کرونا و تب شالیزار به موارد بهداشتی توجه کنند و تا جایی که ممکن است از تجمع و کنار هم قرار گرفتن کارگران و کشاورزان خودداری و فاصله ۱.۵ متری رعایت شود.
وی افزود: همچنین کشاورزان و شالیکاران از ماسک استفاده کرده و ترجیحاً از کارگران بومی و محلی استفاده کنند و هنگام صرف غذا به صورت جداگانه غذا بخورند و در کنار یکدیگر قرار نگیرند.
جوانیان یادآور شد: کشاورزان در موقع کار از دستکش و چکه استفاده کنند زیرا زخمی بودن دست یا پا میتواند زمینه ابتلاء به تب شالیزار شود.
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی بابل عنوان کرد: آب چاه یا آب زمین شالیزاری به هیچ عنوان برای شرب، شستن دست و پا و یا وضو گرفتن استفاده نشود و حتماً از آب تصفیهشده استفاده شود.
۲۱۵ هزار هکتار از مزارع مازندران هر سال به زیر کشت شالیزار میرود.