به گزارش پایگاه خبری چهاردانگه ساری به نقل از تسنیم، با توجه به اینکه واحدهای صنعتی در این شهرک برای فعالیت خود نیاز به آب دارند ولی بیش از ۱۰۰ ساعت با مشکل آب مواجه هستند.
رستوران بین راهی هفتخال که در شهرک صنعتی کیاسر مستقر است به دلیل عدم وجود آب شرب حدود چهار روز تعطیل بوده و نمی تواند به گردشگران خدمات رسانی کند.
با وجود حضور نماینده شهرک صنعتی استان در این واحد و بازدید انجام شده هنوز آب این مجتمع صنعتی قطع است.
مدیریکی از واحدهای صنعتی افزود: واحد تولیدی من به دلیل عدم وجود آب حدود پنج روز تعطیل است.
وی علت قطعی آب را ترکیدگی لوله اصلی اعلام کرد و گفت: کارشناسان شهرک صنعتی در بازدیدی که از محل ترکیدگی لوله اصلی داشته اند هزینه ترمیم آن را یک میلیون تومان برآورد کردند.
این مدیر گفت: در حال حاضر حدود ۲۵ واحد صنعتی در شهرک صنعتی کیاسر مستقر هستند که حدود چهار روز با مشکل بیآبی مواجه شدند.