به گزارش پایگاه خبری چهاردانگه، گزارش عملکرد اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران در ۱۰۰۰ روز دولت سیزدهم نشان میدهد که در بخش کارآفرینی، اشتغال، تعاون و اقتصاد دولت سیزدهم توانسته در مقایسه با دولت قبل، خدمات گسترده و ارزندهای انجام دهد و گامهای بلندی در راستای توسعه و تعالی استان بردارد.
بر اساس اینفوگرافی شاخص عملکردی که از سوی اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران در اختیار ایسنا قرار گرفت، باید اذعان کرد که دولت شهید جمهور در کنار مردمی بودن، توانست گامهای بلندی در حوزه خدمت رسانی برداشته و گشایش اقتصادی چشمگیری را محقق کند.
این آمار و مستندات در وهله نخست نشان میدهد که در بخش کارآفرینی و اشتغال، دولت سیزدهم در مقایسه با دولت قبل توانسته گامهای بلندتری برداشته و انتظارات را افزایش دهد.
کاهش بیسابقه نرخ بیکاری و افزایش ویژه نرخ مشارکت اقتصادی، ابلاغ کمسابقه اعتبارات اشتغالزایی در مازندران، افزایش ۲۵ برابری تسهیلات مشاغل خانگی در استان نسبت به دولت قبل تنها بخشی از تفاوتها و تمایزات بارز در حوزه خدمت رسانی و توسعه و پیشرفت است.
علی باقری، مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران در گفتوگو با ایسنا با تایید موارد فوق خاطرنشان کرد: زمان صدور مجوزهای مشاغل خانگی در سال ۱۳۹۹ حداقل به ۱۲ روز زمان نیاز داشت که این میزان در پایان سال ۱۴۰۲ به ۳ روز کاهش یافته که در نوع خود رکوردی ماندگار است.
باقری به افزایش میزان صدور مجوزهای مشاغل خانگی نیز اشاره و تصریح کرد: در سال ۱۳۹۹ حدود ۱۲۰۰ مجوز صادر شده بود که این مقدار در سال ۱۴۰۲ به ۸۶۵۵ مجوز افزایش پیدا کرد.
وی در ادامه به بررسی عملکرد شاخص این اداره کل در بخش تعاون و اقتصاد مردمی دولت سیزدهم در مقایسه با دولت قبل پرداخت و اظهار کرد: ابلاغ سند توسعه بخش تعاون در کشور برای اولین بار پس از ۱۳ سال، افزایش قابل ملاحظه حمایت مالی و ارائه تسهیلات به تعاونیها، افزایش ۷۶ برابری تشکیل تعاونیهای توسعه روستایی در استان با هدف توجه به ایجاد اشتغال در مناطق محروم و روستایی از جمله اقدامات درخشان دولت سیزدهم بود.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران از افزایش حدود ۲.۵ برابری صادرات شرکتهای تعاونی در دولت سیزدهم خبر داد و افزود: ترکیه، امارات، عراق، افغانستان، آذربایجان، روسیه، پاکستان، بحرین و نیجریه از جمله کشورهای هدف صادرات بودند.
بر اساس آنچه اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران طی ۲ اینفوگرافی مطرح کرده به نظر میرسد دولت سیزدهم توانسته بود به معنای واقعی فعل خواستن را صرف کرده و نشان دهد که اگر اراده انجام امور و دغدغه خدمت به مردم وجود داشته باشد، بهراحتی میتوان رشد و توسعه را در جامعه ساری و جاری کرد.