کد خبر:35743
پ
photo_2016-04-17_21-52-42

برگزاری آیین عید مردگان در روستای لنگر + گزارش تصویری

  پس از گذشت سالیان سال امروزه این سنت دیرینه با آیین های زیادی کماکان گرامی و زنده نگه داشته شد شکل گیری فرهنگ غذایی بر اساس شرایط هر منطقه با دیگر مناطق استان متفاوت می باشد در بعضی از مناطق در این روز نسبت به روشن نمودن شمع و بعضا فانوس در مزارها تا برگزاری […]

 

پس از گذشت سالیان سال امروزه این سنت دیرینه با آیین های زیادی کماکان گرامی و زنده نگه داشته شد شکل گیری فرهنگ غذایی بر اساس شرایط هر منطقه با دیگر مناطق استان متفاوت می باشد در بعضی از

مناطق در این روز نسبت به روشن نمودن شمع و بعضا فانوس در مزارها تا برگزاری ورزش های حماسی مثل کشتی لوچو و مسابقات اسب دوانی در مناطق سوادکوه و بابل کنار و بند پی و… اجرا می کنند.

 

قور سر عید در واقع زنده نگه داشتن یاد وخاطرات مردگان هر محل است تا با حضور زندگان در مزارها زندگی معنای بیشتری یابد.

 

گذشتگان بر این باورند که روح مردگان روزی یک بار برای تغذیه معنوی فرود می اید از این رو فاتحه خوانی و پخش مواد غذایی به شادی مردگان کمک می کند.

 

با عنایت به اینکه این مراسِم کهن از قرن های پیش توسط اقوام و اجداد ونیاکان ما در محل امامزاده امیر سید علی (ع ) بر گزار می شد بر خود وظیفه می دانیم تا نسبت به احیا مجدد ان که می تواند دلایل خاص

خودشو از جمله مهاجرت مردم روستا به شهر ها و بروز جنگ تحمیلی و شرایط خاص ان روزها کم رنگ شد.

عکاس و ارسال کننده خبر میلاد شجاعی 

 

 photo_2016-04-17_21-52-29 photo_2016-04-17_21-52-42 photo_2016-04-17_22-10-09 photo_2016-04-17_22-10-14 photo_2016-04-17_22-10-24photo_2016-04-17_22-10-19

photo_2016-04-17_21-53-06

دیدگاه کاربران ۲ دیدگاه
  • سیدعسکری میرشفیعی ۳۰ فروردین ۱۳۹۵ / ۲۱:۳۷
    0 0

    سیدعسکری میرشفیعی بسیار عالی وبیاد ماندنی وااقعأاز برگذارکنندگان مراسم تشکر میکنیم

  • سیدعسکری میرشفیعی ۳۰ فروردین ۱۳۹۵ / ۲۱:۴۴
    0 0

    askarimirshafei47@gmail.comخیلی. عالی وموثر در روحیه ما بعداز چندین سال باتوجه به حضور لحظه ای کوتاه خیلی لذت بردیم. تشکر تشکر تشکر

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

کلید مقابل را فعال کنید