• امروز : دوشنبه, ۱۱ آبان , ۱۴۰۵
  • برابر با : Monday - 2 November - 2026
کل اخبار 57574اخبار امروز : 27
♥1

سفره‌های افطاری دانش آموزی با عطر مهربانی

  • کد خبر : 217762
  • ۰۹ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۸:۱۸
سفره‌های افطاری دانش آموزی با عطر مهربانی

به گزارش پایگاه خبری چهاردانگه، دانش آموزان مستعد حمایت از تحصیل و بدون سرپرست موثر زیرپوشش موسسه خیریه وعام المنفعه دارالاکرام حضرت ابوالفضل(ع) مازندران شعبه شهرستان آمل درماه میهمانی خدا با دعوت از خانواده‌های و جمعی از بازیگران سینما و تلویزیون و قشرهای مردمی، عطرمهربانی وسفره همدلی پهن کردند. ماه پر برکت رمضان، ماه مهمانیِ خداست. […]

به گزارش پایگاه خبری چهاردانگه، دانش آموزان مستعد حمایت از تحصیل و بدون سرپرست موثر زیرپوشش موسسه خیریه وعام المنفعه دارالاکرام حضرت ابوالفضل(ع) مازندران شعبه شهرستان آمل درماه میهمانی خدا با دعوت از خانواده‌های و جمعی از بازیگران سینما و تلویزیون و قشرهای مردمی، عطرمهربانی وسفره همدلی پهن کردند.

ماه پر برکت رمضان، ماه مهمانیِ خداست. ماهی که دل‌ها در سایه سار رحمتِ الهی آرام می‌گیرد و سفره‌هایِ افطار با عطرِ مهربانی و همدلی، گسترده می‌شود.

دورهمی و ضیافت افطاری که دانش آموزان زیر پوشش موسسه خیریه و عام المنفعه دارالاکرام حضرت ابوالفضل(ع) مازندران شعبه شهرستان آمل در برپایی مراسم و پذیرایی از میهمانان مشارکت داشتند.

شب خاطره انگیزی که هم به کام این دانش آموزان و هم خانواده‌های آنان در این ضیافت الهی شیرین شد.

مدیرعامل موسسه خیریه وعام المنفعه دارالاکرام حضرت ابوالفضل(ع) مازندران شعبه شهرستان آمل شامگاه جمعه هشتم اسفند در حاشیه این مراسم گفت: این موسسه در کنار برپایی ضیافت افطاری که با همراهی و مشارکت دانش آموزان مستعد و زیرپوشش موسسه برپا می‌کند، توجه ویژه‌ای نیز به برنامه‌های شادی آفرینی و فرهنگی در طول سال برای آنان دارد.

خدیجه عزیزی افزود: به طور کلی، موسسه خیریه وعام المنفعه دارالاکرام حضرت ابوالفضل(ع) مازندران شعبه شهرستان آمل در حوزه خدمات پنجگانه سلامت، معیشت، روانشناسی، کارآفرینی، فرهنگ و هنر، ورزش و آموزش برای دانش‌آموزان و خانواده‌های آنها، در طول سال خدمات رایگان ارائه می‌کند.

وی ادامه داد: درحال حاضر ۱۸۷ دانش آموز مستعد حمایت از تحصیل و بدون سرپرست موثر از سراسر مازندران بورسیه تحصیلی، مددکاری، مشاوره برنامه‌ریزی تحصیلی، مشاوره بالینی، درمانی و اردویی و فرهنگی موسسه خیریه وعام المنفعه دارالاکرام حضرت ابوالفضل(ع) شعبه شهرستان آمل هستند.

مدیرعامل موسسه خیریه و عام المنفعه دارالاکرام حضرت ابوالفضل(ع) مازندران شعبه شهرستان آمل تصریح کرد: هدف این موسسه فراهم سازی امکانات مناسب برای دانش آموزان مستعد و بدون سرپرست موثراست که به دلیل شرایط مالی و خانوادگی از ادامه تحصیل باز می‌مانند و در جهت ارتقای سطح علمی دانش آموزان و فرهنگ کودکان و نوجوانان فعالیت می‌کند.

عزیزی درعین حال از همیاران آموزشی این موسسه که به صورت داوطلبانه وخداپسندانه به دانش آموزان زیرپوشش این موسسه خدمات تحصیلی ارائه می‌دهند، قدردانی کرد و گفت: این موسسه در کنار اعطای بورسیه تحصیلی و تامین هزینه‌های تحصیلی دانش آموزان از دوره ابتدایی تا آموزش عالی بر اساس ارزشیابی تحصیلی، برنامه‌ریزی فرهنگی و برگزاری کلاس‌های ورزشی، هنری، مشاوره و روانشناسی، برنامه ریزی آموزشی و نظارت درسی در جهت، هدایت مددجویان در مسیرهای شغلی و کارآفرینی بر اساس ارزیابی های روانشناسی آنان نیز اقدام می‌کند.

سفره های افطاری دانش آموزی با عطر مهربانی

وی یادآورشد: دانش آموزان زیرپوشش این موسسه در چند سال گذشته درمسابقات و جشنواره‌های استانی، ملی و بین المللی صاحب چنین عنوان برتر شدند.

 

لینک منبع اصلی مطلب

لینک کوتاه : https://4dangehnews.ir/?p=217762

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.