به گزارش پایگاه خبری چهاردانگه، رئیس دادگستری بخش بند پی شرقی از آزادسازی و اعاده به وضع سابق ۳۳ هزار و ۵۶۹ متر مربع از چهار روستای این منطقه خبر داد.
میثم اکبری در تشریح این خبر اظهار کرد: در راستای اجرای تبصره یک ماده ۵۵ قانون حفاظت و بهره برداری از جنگلها و مراتع کشور، ۵۶ فقره از اراضی ملی در مراتع ییلاقی بائوسَرا و خال پُشت، گلیرون، تته و برون، رفع تصرف و اعاده به وضع سابق شد.
به گزارش پایگاه خبری چهاردانگه، به نقل از ایسنا به نقل از روابط عمومی دادگستری مازندران در روز شنبه ۲۴ آبان، رئیس دادگستری بخش بند پی شرقی تاکید کرد: بر این اساس، ۳۳ هزار و ۵۶۹ مترمربع از اراضی ملی از دست متصرفین خارج، چندین بنای فلزی و چوبی مسقف به حلب، فنداسیون بلوکی و چوبی و پایه های فلزی تخریب، سیم فنس و سیم های خاردار محدوده مذکور جمع آوری و نهال های سیاه ریشه باغی از عرصهها ریشه کن شد.
اوقات شرعی کیاسر












