• امروز : دوشنبه, ۱۱ آبان , ۱۴۰۵
  • برابر با : Monday - 2 November - 2026
کل اخبار 57579اخبار امروز : 2
♥0

وضعیت آموزش و پرورش در دولت چهاردهم خوب شده است

  • کد خبر : 205161
  • ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۵:۱۰
وضعیت آموزش و پرورش در دولت چهاردهم خوب شده است

به گزارش پایگاه خبری چهاردانگه، مدیرکل آموزش و پرورش مازندران با اعلام اینکه وضعیت آمورش و پرورش در دولت چهاردهم خوب شده است، گفت: بسیاری از مطالبات فرهنگیان پرداخت و در بسیاری از حوزه‌ها همچون حق التدریسی‌ها و برون‌سپاری‌ها تسویه حساب انجام شده است. فریدون کلبادی‌نژاد امروز جمعه ۱۲ اردیبهشت در سخنان پیش از خطبه نماز […]

به گزارش پایگاه خبری چهاردانگه، مدیرکل آموزش و پرورش مازندران با اعلام اینکه وضعیت آمورش و پرورش در دولت چهاردهم خوب شده است، گفت: بسیاری از مطالبات فرهنگیان پرداخت و در بسیاری از حوزه‌ها همچون حق التدریسی‌ها و برون‌سپاری‌ها تسویه حساب انجام شده است.

فریدون کلبادی‌نژاد امروز جمعه ۱۲ اردیبهشت در سخنان پیش از خطبه نماز جمعه ساری با بیان اینکه معلم با نام قدسی خداوند گره خورده است، اظهار کرد: معلمی رسالت انبیا است، دستگاه تعلیم و تربیت بنا به ماموریت الهی و انسانی تربیت دانش آموزانی توانمند و عاقل را برعهده دارند.

وی رسالت خطیر معلمی را نیازمند شجاعت و شهامت دانست و افزود: برای اجرای درست این رسالت باید خودمان را به خداوند گره بزنیم.

مدیرکل آموزش و پرورش مازندران با بیان اینکه آموزش و پرورش یک دستگاه اجرایی نیست بلکه نظام تعلیم و تربیت است، تصریح کرد: یکی از الزامات توسعه، توجه به آموزش و پرورش است. برای رسیدن به توسعه در آموزش و پرورش، تکریم معلمان و توانمند کردن دانش آموزان دو کلید واژه مهم است.

کلبادی‌نژاد با اشاره به اینکه معلم به‌عنوان سرمایه بزرگ اجتماعی در جامعه دارای مقبولیت و محبوبیت است، خاطرنشان کرد: قشر معلمان علاوه بر نفوذ اجتماعی و سیاسی در دفاع از کیان، با اهدای ۳۰۰ معلم شهید و ۱۷۰۰ شهید دانش آموز در استان به کشور کمک کرده‌اند.

مدیرکل آموزش و پرورش مازندران بیان کرد: بخشی از پاداش ۱۴۰۳ فرهنگیان در دست بررسی است که دیون دولت به آموزش و پرورش تقریبا به صفر نزدیک شده است.

وی به کسب مقام اول و دوم دانش آموزان مازندرانی در مسابقات جهانی زیر ۱۵ سال اشاره کرد و گفت: باید با دور کردن مباحث سیاسی از آموزش پرورش و توجه بیشتر به موضوعات فرهنگی اتفاقات خوبی را در دستگاه تعلیم و تربیت رقم بزنیم.

 

لینک منبع اصلی مطلب

لینک کوتاه : https://4dangehnews.ir/?p=205161

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.