• امروز : دوشنبه, ۱۱ آبان , ۱۴۰۵
  • برابر با : Monday - 2 November - 2026
کل اخبار 57579اخبار امروز : 2
♥0

شناسایی ۹۰ بیمار جدید مبتلا به کرونا در مازندران

  • کد خبر : 131755
  • ۱۹ مهر ۱۳۹۹ - ۰:۱۵
شناسایی ۹۰ بیمار جدید مبتلا به کرونا در مازندران

پایگاه خبری چهاردانگه نیوز: به گزارش خبرگزاری فارس از ساری، استان مازندران چهار ماهی می‌شود که روزهای قرمز کرونایی  را تجربه می‌کند و این موضوع برای استانی که با این امکانات نگران‌کننده است. تکرار روزهای کرونایی، خستگی کادر درمان و همچنین کم‌توجهی مردم نسبت به رعایت پروتکل‌های بهداشتی شرایط را سخت‌تر کرده است. درحالی مازندران […]

پایگاه خبری چهاردانگه نیوز:

به گزارش خبرگزاری فارس از ساری، استان مازندران چهار ماهی می‌شود که روزهای قرمز کرونایی  را تجربه می‌کند و این موضوع برای استانی که با این امکانات نگران‌کننده است.

تکرار روزهای کرونایی، خستگی کادر درمان و همچنین کم‌توجهی مردم نسبت به رعایت پروتکل‌های بهداشتی شرایط را سخت‌تر کرده است.

درحالی مازندران وارد چهارمین ماه متوالی از روزهای قرمز کرونایی شده که پایان هفته‌های پرترافیک طی هفته‌های گذشته نگرانی‌ها را بیشتر و بیشتر کرده است.

سیدعباس موسوی رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران در این‌باره اظهار کرد: طی ۲۴ ساعت گذشته تعداد ۷۹ بیمار مشکوک به کرونا بر اساس تشخیص بالینی در بیمارستان‌های تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مازندران در سطح استان بستری شدند.

وی افزود: طی همین مدت تعداد ۸۴ نفر از افراد مشکوک بستری شده، از بیمارستان‌ها مرخص شدند و  تکمیل روند درمانی خود را در منزل ادامه خواهند داد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران بیان کرد: هم اکنون۳۶۱ نفر بیمار مشکوک به ویروس کرونا با علائم تنفسی مشکوک به کرونا بر اساس تشخیص بالینی در این مراکز بستری هستند که از این تعداد ۹۰ بیمار با علائم حاد تنفسی بستری هستند.

سید فرزاد جلالی رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل نیز در ادامه  با اشاره به اینکه در حال حاضر ۱۰۸ بیمار مشکوک به کرونا در بیمارستان‌های بابل بسترى هستند، تصریح کرد: در ۲۴ ساعت گذشته ۱۱ بیمار جدید بستری و ۱۹ بیمار هم  ترخیص شدند.

وی گفت: ۳۱ بیمار در بخش‌های مراقبت‌های ویژه بستری هستند.

به گزارش فارس، طی ۲۴ ساعت گذشته در دانشگاه‌های علوم پزشکی مازندران و بابل ۹۰ مورد ابتلای جدید داشتیم و همچنین تعداد ۴۶۹ بیمار در بیمارستان‌ها و مراکز درمانی سطح استان بستری هستند.

 /۸۶۰۳۴/غ


لینک کوتاه : https://4dangehnews.ir/?p=131755

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.