به گزارش خبرگزاری فارس از شهرستان آمل، رمضان ماه مهمانی خداوند ساعتهای پایانی خود را سپری میکند و بساط این ماه عزیز در حال برچیدن است.
ماه نزول قرآن، بهترین ماه سال که خداوند در آن درهای رحمت و بخشش خود را گشوده و هر مؤمن متدین فرصت طلایی برای بندگی، توبه، انابه و خودسازی داشت.
ماه بخشش، خیرخواهی، نزول قرآن و توجه ویژه به نیازمندان و مستمندان جامعه؛ تا با گرسنگی و تشنگی در آن به فکر همسایگان و محرومان باشیم.
یکی از مهمترین و برترین کارهایی که در ماه رمضان در شهرها و مناطق مختلف مازندران شاهد هستیم گردهمایی خیران و مردم نیکاندیش برای دستگیری از محرومان و نیازمندان جامعه در راستای کاهش فقر و فقرزدایی است تا بتوان در ماه رحمت و نیکی گره از کار بندگان خداوند باز شده و دست محرومان به گرمی فشرده شود.
علاوه بر برگزاری گریزان و جشن نیکوکاری در ماه رمضان، یکی از اقدامات شایسته و پسندیده ای که انجمن خیریه حمایت از بیماران مبتلا به سرطان «آرین» انجام داده است دعوت از بیماران مبتلا به بیماری سرطان و خانواده آنها در ضیافت افطار به همراه برنامه های شاد و مفرح بوده تا بیش از پیش قوت قلبی برای بیماران صعب العلاج بوده و به خانواده آنها نیز نوید حمایت همه جانبه تا پیروزی مقابل بیماری سرکش سرطان را دهد.
انجمن خیریه حمایت از بیماران مبتلا به سرطان ” آرین» یک سازمان غیرانتفاعی و غیردولتی به یاد مرحوم آرین مسقطی آملی با انگیزه کمک به همنوعان و بیماران سرطانی فعالیت خود را آغاز کرده و پس از سال ها فعالیت با بهرهگیری از کمکهای انسان دوستانه مردم نیکوکار و همراهی مدیران نیک اندیش و تلاش پیگیر نیروهای داوطلب و موظف خود به دستاوردهای خوبی رسیده است.
۲۱۰۰ بیمار سرطانی زیر چتر حمایتی انجمن آرین
اولین مرکز شیمی درمانی و کلینیک فوق تخصصی و تخصصی این مجموعه سال ۱۳۹۲ در شهرستان آمل فعالیت خود را آغاز کرد و تنها مرکز شیمی درمانی رایگان غرب مازندران است.
ترویج فرهنگ نیکوکاری، حمایت مادی و معنوی از بیماران مبتلا به سرطان نیازمند با حفظ کرامت انسانی در اولیت بوده و همه اینجا در تلاش هستند تا دردی از دردهای بیماران سرطانی کاسته شود و آلام آنها تبدیل به شادی در مسیر سخت و دشوار مبارزه با بیماری سرکش و گستاخ سرطان گردد.
مدیرعامل انجمن خیریه حمایت از بیماران مبتلا به سرطان آرین در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری فارس در شهرستان آمل، اظهار کرد: با کمک خیران نیکاندیش و حمایت مردم نوعدوست تعداد ۲ هزار و ۱۰۰ بیمار مبتلا به سرطان زیر چتر حمایتی این انجمن قرار دارند.
محسن آسوری با اشاره به خدمات گسترده به بیماران سرطانی نیازمند به صورت رایگان، افزود: علاوه بر پرداخت هزینههای شیمی درمانی بیماران، کلاسهای فردی و گروه درمانی، روانشناسی و مشاورههای مختلف، اهدای بستههای معیشتی ماهانه به ۲۵۰ بیمار نیازمند، اهدای کارت هدیه پشتیبان به ۷۰ نفر از مددجویان به صورت ماهیانه و انجام مراحل درمانی و داروهای مورد نیاز بیماران بخشی از خدمات به مددجویان است.
وی با اشاره به اینکه پس از دو سال تلاش مستمر موفق شدیم مجوز ایجاد مرکز جامع تصویربرداری را دریافت کنیم، تصریح کرد: به زودی این مرکز تخصی راهاندازی میشود تا علاوه بر سونوگرافی، مباحث درمانی دیگر همانند سی تی اسکن، ام آر آی به همراه خدمات پزشکی هستهای ارائه شود.
ارائه خدمات تخصصی و فوقتخصصی رایگان به بیماران سرطانی
آسوری با اشاره به اینکه ایجاد مرکز ارائه دیگر خدمات تخصصی و فوق تخصصی برای درمان بهتر بیماران سرطانی در دستور کار قرار دارد تا در آینده نزدیک بیماران مبتلا به سرطان از آنها بهره بگیرند، یادآور شد: تلاش داریم تا هر چه زودتر مجوز مرکز جامع غربالگری و پیشگیری از ابتلا به سرطان را کسب کنیم البته مراحل مختلف این فرآیند با بارگزاری مستندات در سایت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی انجام شده و امید داریم تا برگزاری کمیسیون های مختلف مجوزات لازم دریافت شود.
مدیرعامل انجمن خیریه حمایت از بیماران مبتلا به سرطان آرین با اعلام اینکه با توجه به وعدههای مسؤولان واگذاری ساختمان در حال ساخت انجام نشد و منتظریم تا اوایل اردیبهشت امسال قول آنها عملی شود، گفت: با توجه به شرایط موجود هم اکنون دو گزینه داریم، یا باید در تعامل با دانشگاه علوم پزشکی مازندران پس از تکمیل ساختمان مورد نظر خدمات جامع سرطان را به صورت سرپایی ارائه دهیم یا در زمینی که با تلاش شهرداری آمل به انجمن حمایت از بیماران سرطانی آرین اهدا شد فضای جدید را با کمک خیران نیک اندیش احداث کرده و خدمات جامع سرپایی سرطان ارائه دهیم.
چشم امید بیماران سرطانی به راه اندازی مرکز سرطان شناسی بیمارستان امام علی(ع)
وی در مورد افتتاح ساختمان مرکز شیمی درمانی و سرطان شناسی در بیمارستان امام علی(ع) که چندین سال است افتتاح شده و بلااستفاده مانده است، ادامه داد: به عنوان یک کارشناس حوزه سلامت می گویم که اگر دانشگاه علوم پزشکی مازندران مسؤول فنی فوق تخصص خون و آنکولوژی را در این بیمارستان تأمین کند همه زیرساخت ها با تلاش خیران و دانشگاه آماده بوده و امیدواریم با اختصاص مسؤول فنی مشکلات بیماران سرطانی حل شود.
آسوری با اشاره به اینکه هم اکنون در انجمن آرین با فعالیت ۱۰ تخت سرپایی خدمات روزانه به بیماران مبتلا به سرطان ارائه می شود، یادآور شد: بیماران برای درمان تکمیلی و بستری باید به بیمارستان آیت الله روحانی شهرستان بابل یا بیمارستان امام خمینی(ره) شهستان ساری اعزام شوند.
وی خاطرنشان کرد: قرار بود با هماهنگی مسؤولان استانی و شهری زمین به مساحت ۱۳ هزار مترمربع در مجاورت محور مواصلاتی هراز و ورودی شهرستان آمل برای احداث بیمارستان جامع درمان سرطان با هدف ارائه خدمات کامل به مبتلاین سرطان از اداره منابع طبیعی دریافت شود ولی با توجه به پیگیری های دو ساله هنوز موفق به دریافت زمین نشدیم البته با تلاش شبانه روزی فاز نخست تعاملات با منابع طبیعی رو به پایان است و نهادهای دیگر باید واگذاری را تأیید کنند.
احداث بیمارستان جامع درمان سرطان نیازمند توجه ویژه مسؤولان
مدیرعامل انجمن خیریه حمایت از بیماران مبتلا به سرطان آرین ادامه داد: همچنین در راستای پیگیری های لازم دو جلسه نشست تصمیماتی با حضور معاون سیاسی و امنیتی استاندار مازندران برگزار شده و با مداخله این مسؤول ارشد استانی توانستیم تسریع در کارها داشته باشیم.
آسوری گفت: امید داریم بهزودی وعدههای مسؤولان به انجمن آرین عملیاتی شده و خدمات جدید و مورد نیاز به مردم منطقه در حوزه درمان و پیشگیری سرطان ارائه شود.
به گزارش فارس،از مسؤولان ارشد کشور هم تقاضا داریم تا با تسهیل در فرآیند و سیر قانونی برای کوتاه کردن مسیر درمان بیماران مبتلا به سرطان کمک حال باشند و با اختصاص اعتبارات امکانات لازم برای درمان این بیماران که به هر در برای بهبودی میزنند از هزینههای سرسام آور بکاهند.
گزارش از قربانعلی مسافر
پایان پیام/۸۶۰۱۲/م