به گزارش خبرگزاری تسنیم از ساری، رسول ظفرمند امروز در نشست خبری هفته بیمه سلامت، اظهار داشت: در سال ۹۰ بر اساس ماده پنج قانون پنجم توسعه کشور مقرر شده بود صندوقهای درمانی بیمهای تجمیع و سازمان بیمه سلامت ایجاد شد. با ارائه خدمات بیشتر هر چند این تجمیع هنوز کامل نشده است ولی به برخی اهداف دست پیدا کردند که نکته اصلی پوشش همگانی همه مردم است.
وی افزود: بیماران بدانند امروز کیفیت خدمت دربخش خصوصی و دولتی تفاوتی ندارد و شان بیماران در مراکز درمانی حفظ میشود. بیمه سلامت مازندران سالانه ۷۰۰ میلیارد تومان برای درمان پرداخت میکند که با آگاه سازی جامعه میتوانیم مراقبتها را افزایش و بیماری را کاهش دهیم.
ظفرمند با اشاره به ایجاد نگاه ویژه و مطلوب جامعه به درمان، ادامه داد: اگر ضعفهای احتمالی را کنار بگذاریم مهمترین نقطه قوت کشور ما این است که تمام جمعیت را تحت پوشش درمان قرار داد.
مدیرکل بیمه سلامت مازندران گفت: با توجه به هزینههای میلیونی درمان، بیمه موجب کاهش تنشهای اجتماعی در جامعه شده است و نقطه عطفی در سلامت کشور محسوب میشود.
ظفرمند تصریح کرد: تعداد بیمهشدگان همگانی در مازندران روند کاهشی داشته و از ۳۰۰ هزار نفر در سال ۹۳ این میزان در حال حاضر کاهش پیدا کرده و به ۲۷۰ هزار نفر بیمه رسیده است.
مدیرکل بیمه سلامت مازندران ادامه داد: از یک میلیون و ۷۰۰ هزار نفر در مازندران یک میلیون روستایی بیمه رایگان میشوند که کمک مهمی به جامعه محسوب میشود.
وی ادامه داد: در سال ۹۶ بیمه همگانی سلامت یک میلیون و ۹۰۰ بار مراجعه انجام شده است که هر مراجعه به مراکز بیمهای و درمانی حدود ۵۷ هزار تومان هزینه دربرداشته است.
مدیرکل بیمه سلامت مازندران تصریح کرد: در مازندران جمعیت غیر روستایی ۷۰۰ هزار نفری در سال ۹۷ یک و نیم میلیارد بابت داروهای رایگان اختصاص داده شده است که در مازندران حتی ۳۰ درصد حق الهزینه ای که برعهده بیمار است دریافت نمیشود علیرغم اینکه در استان های دیگر این هزینه دریافت میشود.
وی گفت: از ۳۵ هزار تومان ویزیت پزشک متخصص تنها ۱۰ درصد را بیمار پرداخت میکند، ۹۰ درصد را بیمه سلامت پرداخت و همچنین در ویزیت دولتی پنجاه درصد را بیمه سلامت پرداخت میکند.
ظفرمند بیان کرد: در پرداخت مطالبات پزشک خانواده سعی کردیم به روز باشد و در حال حاضر مطالبات را ۴۵ روز پرداخت و این طرح برای جامعه مهم است.
/ح