به گزارش پایگاه خبری چهاردانگه، مدیرکل غله و خدمات بازرگانی مازندران به شرایط خاص استان در ایام نوروز اشاره کرد و گفت: با توجه به مسافرتهای نوروزی و افزایش تقاضا برای کالاهای اساسی در مجموع بیش از ۵۰ هزار کیسه آرد فوقالعاده علاوه بر سهمیه ثابت ماهانه برای پخت نان در واحدهای خبازی کشیک ایام نوروز در نظر گرفته شد.
عباسعلی وفائینژاد امروز و در جمع خبرنگاران با بیان این مطلب، گفت: با توجه به همزمانی ماه مبارک رمضان و ایام تعطیلات نوروزی، تمهیدات و تدابیر لازم برای افزایش تولید نان در استان مازندران به منظور تامین نیاز مسافران نوروزی و شهروندان اتخاذ شد و در مرحله اول ۳۵ هزار کیسه آرد به صورت فوقالعاده و به تشخیص کارگروه های آرد و نان شهرستانها به نانوایان کشیک ایام نوروز اختصاص یافت.
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان مازندران با توجه به ترافیک سنگین جادهای در ایام نوروز و نگرانیها در خصوص تامین آرد واحدهای خبازی در این ایام اظهار کرد: با تمهیدات صورت گرفته به منظور ذخیره سازی کافی آرد در شهرستانها و افزایش پخت و تولید نان، آرد مورد نیاز واحدهای خبازی قبل از زمان اجرای طرح در سطح استان توزیع شد.
وی همچنین افزود: خبازیهای مشمول طرح کشیک نوروزی به منظور سهولت دسترسی مسافران نوروزی به نصب بنرهای متحدالشکل بر درب واحد صنفی خود اقدام کنند.
دبیر کارگروه آرد و نان استان مازندران همچنین با تاکید بر عملکرد فرمانداران و دستگاههای نظارتی خاطرنشان کرد: در ایام ماه مبارک رمضان و تعطیلات نوروز به منظور بررسی وضعیت عملکرد نانواییها در استفاده از آرد فوقالعاده تخصیصی، نظارت بر فعالیت این واحدهای صنفی افزایش خواهد یافت.
وفائینژاد تاکید کرد: دستگاه های نظارتی استان و اتحادیههای صنفی دقت و نظارت بیشتری به ساعت پخت نانواییها و همچنین تعطیلی خودسرانه و یا دریافت مرخصی برخی واحدها در ایام تعطیل نوروز داشته باشند تا اختلالی در ارائه خدمت به مردم و مسافران ایجاد نشود.
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان مازندران در پایان از عموم مردم درخواست کرد: شهروندان میتوانند هرگونه شکایت و نارضایتی از نحوه عملکرد واحدهای ارائه کننده خدمات از جمله تعطیلی خودسرانه، کاهش زمان پخت و غیره را از طریق تلفن ۱۲۴ ستاد خبری اداره کل صنعت، معدن و تجارت و ۱۳۵ تعزیرات حکومتی اعلام کنند تا مراتب بلافاصله مورد رسیدگی قرار گیرد.