عباسعلی وفایی نژاد درگفتگو با خبرنگار مهر با اظهار اینکه هیچ کمبود آرد در استان وجود ندارد، اظهار داشت: تمامی واحدهای خبازی دارای سهمیه آرد هستند و نباید این سهمیه که دولت برایش ۸۵ درصد یارانه میدهد، به انحراف کشیده شود.
وی با اشاره به ساماندهی ساعت کار نانواییها و نظم بخشیدن به فعالیت آنان گفت: برای ساماندهی وضعیت، ساعات کار نانواییها مشخص شده و حق تعطیلی خودسرانه ندارند و باید طبق تقویم و برنامه مشخص شده فعالیت کنند.
وفایی نژاد یادآور شد: همچنین کارگروه آرد و نان شهرستان در حال ارزیابی وبررسی وضعیت مناطق مختلف شهرستان هستند تا براساس موقعیت هر منطقه ساعت کار خبازیها را تنظیم و تدوین کند.
مدیرکل غله وخدمات بازرگانی یادآور شد: با انجام این کار، از انحراف و عرضه خارج از شبکه آرد توسط برخی خبازیها جلوگیری میشود و از سوی دیگر خودنظارتی مردم در طرح ساماندهی فعالیت خبازیها پررنگ خواهد شد.
وی ادامه داد: ساعات پخت، تعداد کیسه، وزن چانه، نرخ نان روی تابلویی در معرض دید مردم قرار خواهد گرفت و این مسئله سبب میشود تا با نظم ایجاد شده، حقوق شهروندی مردم رعایت شود.
وفایی نژاد با عنوان اینکه یک کیلوگرم آرد در استان کم نشده است، افزود: نانواییهایی که پخت ندارند و اصول را رعایت نمیکنند ونان را برای مصرف غیرانسانی پخت میکنند زیر تیغ نظارتی قرار خواهند گرفت و از سهمیه آنان کسر خواهد شد.
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی مازندران با اظهار اینکه تقاضای مردم برای نام افزایش یافته است، تصریح کرد: نان تنها کالای استراتژیکی است که از یارانه کامل دولت برخوردار است و باید نظارت بیشتری بر کار خبازیها صورت گیرد.
بیش از پنج هزار واحد خبازی در مازندران وجود دارد و ماهانه حدود ۳۰ هزار تن آرد در استان توزیع میشود.
عباسعلی وفایی نژاد درگفتگو با خبرنگار مهر با اظهار اینکه هیچ کمبود آرد در استان وجود ندارد، اظهار داشت: تمامی واحدهای خبازی دارای سهمیه آرد هستند و نباید این سهمیه که دولت برایش ۸۵ درصد یارانه میدهد، به انحراف کشیده شود.
وی با اشاره به ساماندهی ساعت کار نانواییها و نظم بخشیدن به فعالیت آنان گفت: برای ساماندهی وضعیت، ساعات کار نانواییها مشخص شده و حق تعطیلی خودسرانه ندارند و باید طبق تقویم و برنامه مشخص شده فعالیت کنند.
وفایی نژاد یادآور شد: همچنین کارگروه آرد و نان شهرستان در حال ارزیابی وبررسی وضعیت مناطق مختلف شهرستان هستند تا براساس موقعیت هر منطقه ساعت کار خبازیها را تنظیم و تدوین کند.
مدیرکل غله وخدمات بازرگانی یادآور شد: با انجام این کار، از انحراف و عرضه خارج از شبکه آرد توسط برخی خبازیها جلوگیری میشود و از سوی دیگر خودنظارتی مردم در طرح ساماندهی فعالیت خبازیها پررنگ خواهد شد.
وی ادامه داد: ساعات پخت، تعداد کیسه، وزن چانه، نرخ نان روی تابلویی در معرض دید مردم قرار خواهد گرفت و این مسئله سبب میشود تا با نظم ایجاد شده، حقوق شهروندی مردم رعایت شود.
وفایی نژاد با عنوان اینکه یک کیلوگرم آرد در استان کم نشده است، افزود: نانواییهایی که پخت ندارند و اصول را رعایت نمیکنند ونان را برای مصرف غیرانسانی پخت میکنند زیر تیغ نظارتی قرار خواهند گرفت و از سهمیه آنان کسر خواهد شد.
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی مازندران با اظهار اینکه تقاضای مردم برای نام افزایش یافته است، تصریح کرد: نان تنها کالای استراتژیکی است که از یارانه کامل دولت برخوردار است و باید نظارت بیشتری بر کار خبازیها صورت گیرد.
بیش از پنج هزار واحد خبازی در مازندران وجود دارد و ماهانه حدود ۳۰ هزار تن آرد در استان توزیع میشود.