به گزارش پایگاه خبری چهاردانگه، بهروز امامی امروز درباره وضعیت کارخانه زبالهسوز در مازندران در گفتوگو با خبرگزاری فارس، اظهار کرد: اقدامات لازم در بحث زبالهسوزی در کارخانه زبالهسوز نوشهر درحال انجام است و عملا زبالهها در حال سوختن است ولی ما نتوانستیم از آن برق تولید کنیم و علتش هم این است که تمهیدات خط انتقال و پست پاساژ در مراحل اداری مربوطه است.
رفع مشکل نابسامانی ساختار سیستمی
وی با بیان اینکه مشکل دیگر نابسامانی ساختار سیستمی بود که حل شده است، افزود: اشکالش این بود وزارت نیرو اعلام کرد خرید برق تضمینی به شرطی است که باید توسط بخش خصوصی انجام شود و چون نیروگاه زبالهسوز در نوشهر سرمایهگذاری دولتی رویش انجام شده نمیتوان برق را خریداری کرد.
مجری دو کارخانه زبالهسوز در مازندران اضافه کرد: از طریق نشست با معاون وزیر این مشکل حل شده و قرار شد در مدت زمانی که قرارداد برق بسته شود در ارتباط با آخرین اصلاحات در زمینه پست پاساژ در جلسه بحث شده و دستور نصب آن ابلاغ شود که در این صورت یکماه زمان خواهد برد.
امامی با اشاره به پیش افتتاح کارخانه زبالهسوز نوشهر، تصریح کرد: ظرفیت این کارخانه ۲۰۰ تن زباله در روز است که درحال حاضر روزانه تا حدود ۸۰ تن زباله میسوزد برای اینکه به ظرفیت خود برسد مستلزم تولید برق است که باید اقدامات لازم در زمینه تولید برق و وارد شبکه کردن آن انجام شود.
آذر ماه؛ افتتاح رسمی کارخانه زبالهسوز نوشهر
وی با اعلام اینکه اواخر مرداد ماه امسال مراسم پیش راهاندازی کارخانه زبالهسوز نوشهر برگزار شده و قرار شد بقیه کارها دنبال شود، اظهار کرد: در واقع کل سیستم کارخانجات نیروگاهی ۶ ماه دوره راهاندازی دارد که تا هرچه ایراد دارد به مرور اصلاح شود که از ۱۸ خرداد تا ۱۸ آذر فرصت داریم تا تمام عیب و ایرادها را مرتفع کنیم.
مجری دو کارخانه زبالهسوز در مازندران اضافه کرد: تمام مسائل کارخانه زبالهسوز نوشهر حل شده و زبالهسوزی از روزانه پنج تن شروع کردیم و برخی روزها به ۱۰۰ تن هم رساندیم و سوزاندن زباله بیشتر از این میزان نیازمند درجه حرارت بیشتر است که باید منجر به تولید برق شود.
نصب پست برق طی روزهای آینده در کارخانه زبالهسوز نوشهر
امامی با اشاره به اینکه خط تفکیک کارخانه زبالهسوز نوشهر درحال نصب است، خاطرنشان کرد: پست برق ۷۵۰ کارخانه نیز طی ۲۰ روز آینده انجام شده و بقیه کارها نیز درحال انجام است.
بروکراسی در دریافت اعتبارات؛ مهمترین چالش در کارخانه زبالهسوز ساری
وی در بخش دیگری از سخنان خود در ارتباط با آخرین وضعیت نیروگاه زبالهسوز ساری، اظهار کرد: این نیروگاه نیز با وجود بحث کرونا با سرعت خیلی خوبی پیش رفت و تیم هماهنگی شکل گرفته ولی واقعیت مشکلات بحث مالی است که باید این موضوع در دستور کار قرار گیرد.
مجری دو کارخانه زبالهسوز در مازندران با اعلام اینکه درست است مشکل مالی نداریم، تصریح کرد: ولی بحث اصلی بروکراسی در دریافت اعتبارات یکی از چالشهای بود که مطرح شده است افتتاح بهموقع آن باتوجه به مشکلات اقتصادی مستلزم پرداخت به موقع مطالبات پیمانکاران است.
امامی ادامه داد: اگر قرار است پروژهای سریع اجرایی شود منطق این پروژه اجرای است که اعتبار آن نیز خیلی زود پرداخت شود ولی بروکراسی دریافت اعتبارات این روند را کند کرده است.
وی با تاکید بر اینکه تمام تلاش ما این است که این کارخانه تا پایان امسال به بهرهبرداری برسد، خاطرنشان کرد: همچنین ۶۴ درصد تجهیزات کارخانه نصب شده و تا پایان امسال باتوجه به شرایط بحث سوزاندن زباله اتفاق خواهد افتاد.
مجری دو کارخان زباله سوز در مازندران با بیان اینکه البته از افتتاح تا راهاندازی کامل حدود پنج ماه زمان خواهد برد، افزود: در حال حاضر اقدامات لازم برای خط انتقال برق درحال انجام است که روند بهرهبرداری و تولید برق این کارخانه کوتاهتر شود.