پایگاه خبری چهاردانگه نیوز: به گزارش بلاغ، خبر تجمع اعتراض آمیز اهالی منطقه چهاردانگه نسبت به حمل زباله به این منطقه و حواشی و شایعات متعدد آن، طی روز جاری در صدر اخبار پرحاشیه و کلیکخور امروز قرار گرفت.
*مردم کلافه از وعدههای نافرجام
هر چند این ماجرا در اعتراض به بیش از ۱۲ سال دپوی زباله مرکز استان در این منطقه بر میگردد، اما وعدههای نافرجام مسئولان به مردم این منطقه، آنها را کلافه کرده است و آتش خشم آنها با حضور فرماندار و معاونش هم فروکش پیدا نکرد و آنها تنها یک خواسته دارند و آن هم پایان دپوی زباله در چهاردانگه است.
حضور متفاوت زنان در این اعتراض که همراه با شایعات و حواشی متعددی از جمله تشبیه چماق به دستی آنان به نینجاها تا آتش زدن یک خودرو را هم در پی داشت، هنوز تکذیب یا رد نشده است و داغی ماجرا و شوک اتفاقات متفاوت این ماجرا، ابعاد حقیقی از این حادثه را مشخص نکرده است.
حسین حسننژاد معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مازندران در این باره به خبرنگار بلاغ گفت: با توجه به اقدامات شهرداری و کارهای انجام گرفته در پروژه ساخت کارخانه زباله سوز ساری باید مردم منطقه را متقاعد کنیم که کارهای اساسی در حال انجام است.
وی افزود: البته با این پیش شرط که در جاهایی که مشکل داریم باید مشکلات را حل کنیم؛ مثلا در یک جاهایی باید افزایش ضریب بهداشتی هم در دفن و هم در حمل زباله صورت بگیرد.
*به دغدغه مردم احترام میگذاریم
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مازندران خاطرنشان کرد: این پروژه در حال حاضر، لنگ اعتبار نیست و تاکنون هزینه تا به این جای کار پرداخت شده و اعتبارات جدیدی نیز از سوی دولت در راه است.
این مسئول تصریح کرد: در عین حال هم، یک جاهایی هم با ممنوعیتهایی در ورود تجهیزات و ماشین آلات روبرو هستیم و یک جاهایی هم مشکلاتی در تامین منابع مالی وجود داشته باشد، اما در هر حال، کار در حال انجام است و چون این دو مورد، حل آن مبهم است؛ لذا اگر بخواهیم زمان مشخصی برای افتتاح این پروژه اعلام کنیم؛ منطقی و قابل قبول نیست.
حسننژاد بیان کرد: اما آنچه هست این است که همه پای کار آمدند تا در حداقل فرصت این پروژه به بهرهبرداری برسد.
وی با بیان اینکه ما به دغدغه مردم احترام میگذاریم اما باید قدری در این مسئله به نکاتی هم دقت کنیم؛ اعلام کرد: تا زمانی که کارخانه جدید راه اندازی نشود، باید یک مکان و محلی را برای حمل و دفن زباله داشته باشیم و هیچ منطقی نمیپذیرد که به دنبال مکان دیگری باشیم تا یک ضایعات زیست محیطی دیگری در مرکز استان به وجود بیاوریم.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مازندران متذکر شد: ما باید حتی الامکان ضریب و شدت تخریبی زیست محیطی این منطقه را به حداقل برسانیم و در عین حال هم با فرصت سریعتر و برنامهریزی فشردهتر، زمینه بهرهبرداری از این پروژه را فراهم کنیم.
*پیگیر دغدغههای زیست محیطی و مشکلات مردم هستیم
عباسعلی رضایی فرماندار ساری نیز در گفتوگو با خبرنگار بلاغ اظهار کرد: بنده از عصر روز گذشته تا نیمههای شب پیگیر مسائل مربوطه در منطقه چهاردانگه بودم و روز جاری هم با شدت و قوت بدنبال انجام امور در این خصوص هستم.
وی افزود: ما از بدو آغاز مسئولیت تاکنون، پیگیر حل این مشکل در منطقه چهاردانگه بودیم و همچنان هم با شدت و با به کارگیری تمام ظرفیتهای موجود بدنبال هر چه سریعتر به اتمام رساندن این پروژه و حل مشکل اهالی منطقه چهاردانگه هستیم.
فرماندار مرکز استان خاطرنشان کرد: من تمام مردم منطقه چهاردانگه را به صبوری و خویشتنداری دعوت میکنم و به آنها اطمینان میدهم که مجدانه پیگیر دغدغههای زیست محیطی و مشکلاتشان هستیم.
*کانکس کارگران محل دپو دچار حریق شد
وی در خصوص برخی شایعات مبنی بر آتش زدن خودرو و درگیری اعلام کرد: هیچگونه مسائلی از این دست رخ نداده است، البته مردم گلایهمند بودند و کانکس کارگران محل دپو دچار حریق شد؛ اما در ادامه و پس از حضور در جمع اهالی با شنیدن حرفهای آنان و صحبتهایی که مطرح کردیم، شرایط مساعد شد.
فرماندار ساری با بیان اینکه بنده انتظارم این بود که مردم منطقه چهاردانگه به خادمان خود اعتماد داشته باشند؛ گفت: البته ما منتی بر مردم نداریم و وظیفه ما است؛ اما ما کمکاری نکردیم و تمام توان خود را برای حل این مشکل به میدان آوردیم.