برنامه ریزی یکی از اولویتهایی است که هم در زندگی شخصی و هم در زندگی اجتماعی و توسعه و پیشرفت کشورها نقش به سزایی دارد. برای برنامه ریزی هر چه بهتر و حصول نتایج بهتر در سایه ی برنامه ریزی مدون و مفید، باید اطلاعات دقیقی از داده های مورد نیاز برای این مورد داشته باشیم. سرشماری عمومی نفوس و مسکن که در گذشته هر ۱۰ سال یک بار و هم اکنون هر ۵ سال یک بار در ایران برگزار می شود می تواند کمک شایانی در ارائه ی برنامه ریزی دقیق کند.
تعداد جمعیت از دیرباز مورد توجه انسان بوده است و در ادوار گوناگون به روشهای مختلف مورد سنجش قرار گرفته است. محققان قدمت سرشماری در جهان را به بیش از ۳۷۰۰سال قبل از میلاد مسیح می دانند اما اولین سرشماری جهان، به روش نوین در سال ۱۷۹۴ در کشور سوئد انجام شده است و بعد از آن کشورهای دیگر نیز به شمارش افراد جامعهی خود به روش مذکور پرداختند.
اولین سرشماری جمعیتی ایران به روش نوین در سال ۱۲۶۴ شمسی و درسطحی محدود در زمان ناصرالدین شاه قاجار به عمل آمد. اما سر شماری دقیق و عمومی و کلی نفوس و مسکن که به شکل کلی در سطح کشور انجام شده است از سال ۱۳۳۵ انجام گرفته و آخرین بار که در واقع هفتمین سرشماری عمومی نفوس و مسکن است در سال ۱۳۹۰ و بعد از سرشماری هایی که به ترتیب در سال های ۱۳۷۵،۱۳۶۵،۱۳۵۵،۱۳۴۵،۱۳۳۵و ۱۳۸۵ بوده اند، انجام شده است.
طبق نتایج آخرین سرشماری عمومی نفوس و مسکن که در سال ۱۳۹۰ انجام شد، کل جمعیت بخش چهاردانگه ۱۵۷۹۶ نفر ( ۴۸۷۱ خانوار ) می باشد که از این تعداد ۸۲۹۸ نفر زن و ۷۴۹۸ نفر مرد هستند. در ادامه می توانید نتایج تفصیلی این سرشماری در روستاهای بخش چهاردانگه به تفکیک دهستان را که از اطلاعات مرکز آمار ایران استخراج شده است ملاحضه بفرمائید. طبق اعلام مرکز آمار ایران کلیه ی اطلاعات روستاهای کمتر از سه خانوار به دلیل حفظ محرمانگی با علامت * مشخص شده اند.
برای دیدن تصویر در اندازه بزرگتر روی آن کلیک کنید.
برای دریافت ( Download ) این جدول در فرمت اکسل ( XLSX ) اینجا کلیک کنید.