هادی اسماعیل پور در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در بابلسر، اظهار داشت: ۴۰۰ مرکز اقامتی با ۳۰ هزار تخت در بابلسر فعالیت دارند و سالانه بیش از ۱۵ میلیون مسافر را از اقصی نقاط کشور پذیرا هستند.
وی افزود: بیش از ۱۰۰۰ خانه استیجاری در سطح شهرستان به مسافران ارائه خدمات میکنند و بودی همه این مراکز در قالب خانههای استیجاری توسط اداره میراث فرهنگی و گردشگری شناسنامه دار میشوند.
رئیس اتحادیه اقامتی و گردشگری شهرستان بابلسر با بیان اینکه بابلسر رتبه اول را در جذب مسافر در کشور به خود اختصاص داده است، گفت: به اندازه کل مازندران، مجتمع رفاهی و مراکز اقامتی در سطح شهرستان مستقر است.
اسماعیل پور با اشاره به اینکه این مقدار مراکز اقامتی در زمان پیک سفر پاسخگوی مسافران نیست، خاطرنشان کرد: تمام تلاش ما ارائه خدمات مناسب به مسافران جهت ماندگاری مسافر در سطح شهرستان است.
وی با بیان اینکه در بررسیهای صورت گرفته در سالهای گذشته بیش از هزار میلیارد تومان آورده مالی مسافران در سطح شهرستان بوده است، تصریح کرد: اگر دستگاههای سیاستگذار به جای ترغیب سرمایهگذاران به بلندمرتبه سازی آنها را به سمت سرمایهگذاری در بخش گردشگری هدایت کنند بخش بزرگی از نیروی جویای کار فعال میشوند و آورده مالی مسافران نیز ۵ برابر افزایش می یابد.
رئیس اتحادیه اقامتی و گردشگری شهرستان بابلسر با تاکید بر توجه مسئولان به رفع مشکلات پلاژداران، گفت: بحث صدور سند مالکیت پلاژداران یکی از مشکلات بزرگ این اتحادیه بوده که بیش از ۹ دهه در حال فعالیت در این حوزه هستند و رفع مشکل مالکیتی آنها نیازمند حمایت همه جانبه مسئولان است.
اسماعیل پور با اشاره به رعایت حریم ۶۰ متری سواحل، گفت: ۱۰۰ درصد پلاژداران بابلسر به غیر از یک پلاژ که غیر بومی است از این طرح استقبال کردند و تمام پلاژداران موافق اجرای این طرح بوده و حدود قانونی را در اجرای این طرح رعایت کردند.
وی ارتقای کیفیت پلاژها را از جمله برنامههای اتحادیه اقامتی و گردشگری شهرستان عنوان کرد و گفت: ۲۰ پلاژ شهرستان کیفیسازی شده و تمام تلاش ما کیفیسازی سایر پلاژهای سطح پایین شهرستان تا پایان سال ۹۸ است.
/ ع