به گزارش پایگاه خبری چهاردانگه ساری، خلیل انتظاری در گفت و گو با خبرنگار تسنیم اظهار کرد: بخش چهاردانگه ساری سهم به سزایی در تولید انواع مواد معدنی از جمله واریزه کوهی، زغال سنگ، سنگ لاشه، پوکه معدنی، فلورین، سرب و روی،گچ، سیلیس و سنگ های تزیینی در سطح کشور دارد.
وی به لزوم رویکرد شهرداری کیاسر به فعالیتهایی که متضمن درآمد پایدار هستند، اشاره کرد و گفت: یکی از فعالیتهایی که درآمد پایدار شهرداری را تضمین میکند، فعالیتهای معدنی است.
شهردار کیاسر با بیان اینکه منطقه چهاردانگه قطب اصلی ذخایر معدنی استان است، افزود: بهره برداری از معادن شن و ماسه و واریزه کوهی سبب ایجاد درآمد پایدار برای منطقه چهاردانگه و شهر کیاسر می شود.
انتظاری، بهره بردای از معادن کوهی را راه نجات رودخانه های استان دانست و گفت: برای تأمین مصالح شن و ماسه منطقه چهاردانگه چاره ای جز بهره برداری از مصالح و واریزه های کوهی نداریم.
وی بیان کرد: به دلیل برداشت بی رویه شن و ماسه از جوار رودخانه های بخش چهارادنگه تنوع زیست محیطی این رودخانه کاملا مختل شده و انقراض گونه های گیاهی و جانوری و ماهیان را در این منطقه به دنبال دارد.
انتظاری با اشاره به اینکه شهرداریها با درآمد جاری، قابلیت اداره شهر را ندارند، گفت: در شهرداری ها ایجاد درآمدهای جدید و پایدار با توجیه اقتصادی، ضروری است.
سلام چرا بجای معادن شن وماسه ، بخشداری و شهر داری بفکر راه اندازی معدن ذغال سنگ کیاسر نیستند که سالیان زیادی تعداد کثیری از مردم کیاسر و منطقه بتوانند از آن بهره بگیرند واین معدن می تواندبهترین منبع ایجاد اشتغال وهمچنین منبع درآمد برای شهرداری باشد.