مرغ تولیدی کشتارگاههای صنعتی مازندران به کشورهای حوزه دریای خزر صادر میشود
به گزارش خبرگزاری تسنیم از ساری، سید حسین رضوانی شامگاه چهارشنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه مازندران در کشتارگاه صنعتی طیور سپیدان آمل اظهار داشت: مازندران قطب صنعت طیور کشور است و برای بقای آن تلاش مضاعفی صورت گیرد.
وی افزود: زمانی در مازندران مرغ به صورت سنتی پرورش یافته بوده ولی عرضه سنتی به سمت صنعتی رفته و صنعت مصرف به سمت و سوی بستهبندی رفته است.
مدیرکل دامپزشکی مازندران با اشاره به اینکه کشتارگاهها نقشی اساسی در عرضه مرغ با کیفیت در استان را دارند، تصریح کرد: مازندران قطب صنعت طیور بوده و مازاد نیاز استان تولید و باید در حوزه صادرات صنعت طیور تلاش دوچندان داشته باشیم.
رضوانی با بیان اینکه تولید مرغهای با کیفیت برای صادرات در مازندران در کشتارگاهها باید بیشتر شود، افزود: 20 کشتارگاه فعال صنعتی در استان داریم و باید تجهیزات خود را برای رسیدن به استانداردهای بینالمللی و صادرات ارتقا دهد.
وی با اعلام اینکه فضا برای صادرات صنعت طیور مازندران فراهم شده است، تصریح کرد: به سمت و سوی صادرات طیور استان به کشورهای حوزه سی آی اس سوق یافته و اکنون عراق، قطر و بحرین مرغ مازندران صادر میشود.
مدیرکل دامپزشکی مازندران با اشاره به اینکه رسانهها مردم مازندران را نسبت به استفاده بیشتر از مرغهای بستهبندی شده ترغیب کنند، افزود: کیفیت مرغهای کشتارگاههای مازندران به مراتب بیشتر از استانهای دیگر است.
رضوانی با بیان اینکه بیش از 40 درصد مرغ زنده استان به استانهای دیگر ارسال میشود، تصریح کرد: کیفیت مرغهای تولیدی و استحصال شده مازندران بسیار موثر بوده است.
وی با اشاره به اینکه مازندران از استانهای سرآمد در حوزه تولید مرغ بدون آنتی بیوتیک است، یادآور شد: مرغ بدون مصرف آنتی بیوتیک با ارگانیک تفاوت دارد و اکنون این ظرفیت در مازندران رو به افزایش است.
مدیرکل دامپزشکی مازندران با بیان اینکه تولید مرغ بدون آنتی بیوتیک برای ترویج مصرف تولیدات داخلی را مدنظر داریم، گفت: در مازندران فعالیت مراکز مرغ بدون آنتی بیوتیک حمایت میشود.
وی با اشاره به اینکه سرمایهگذاری در پرورش مرغ بدون آنتی بیوتیک در ارتقا سلامت و جلوگیری از واردات داورهای آنتی بیوتیک دار موثر است، افزود: پیشبینی میشود استقبال فعالان صنعت دام و طیور و کشتارگاههای استان در زمینه سوق یافتن به این نوع فناوری تولید بالا شود.
محمد کاوه مدیرعامل انجمن کشتارگاههای طیور مازندران با بیان اینکه مازندران به دلیل آب و هوای مناسب بهترین فضا را برای پرورش مرغ دارد، افزود: مازندران استان سرآمد در حوزه تولید و کیفیت دام و طیور بوده است.
وی با بیان اینکه کیفیت مرغهای تولیدی در استان مطلوب است، گفت: مردم به مصرف بیشتر کشتار بهداشتی و بستهبندی دعوت شوند.
در پایان خبرنگاران رسانههای مختلف مازندران از بخشهای مختلف کشتارگاه صنعتی سپیدان آمل بازدید کردند.
/ح