سید علی حسینی در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در ساری اظهار داشت: به دلیل راههای دسترسی فراوان در خطه شمال از سال ۵۹ تا ۶۳ منافقین و ضد انقلابها به جنگل ورود پیدا کردند تا بتوانند به انقلاب ضربه بزنند.
وی افزود: منافقان به نقاط مختلف استان مانند مقر سپاه بابل، بخشداری بندپی، پاسگاه مرزی و ایستگاه راه آهن شیرگاه، معدن زغال سنگ، پاسگاه سوادکوه، جاده نظامی قائمشهر و بسیاری از مناطق دیگر را مورد حمله قرار دادند و در این راه ۱۴۳ شهید تحت عنوان شهدای جنگل از سه استان گیلان، گلستان و مازندران تقدیم انقلاب شد.
حسینی بیان کرد: به دستور حضرت امام قرارگاه حضرت ابوالفضل(ع) در ۵۰ پایگاه عملیاتی در ۵۰ نقطه جنگلی با دو تیپ و ۳۰۰ پایگاه امنیتی در روستاها، چهار طرح اطلاعاتی، پنج هزار نیروی سپاه، بسیج، ژاندارمری و کمیته، ۵۰۰ نیروی داوطلب در موقعیت رزمی ۸۰۰ کیلومتر از آستارا تا جنگل گلستان به نبرد با منافقین پرداختند.
حسینی تصریح کرد: رزمندگان و بسیجیان با رشادت منافقین را سرکوب کردند و فتنه آنان را خنثی کردند.
نایب رئیس بسیج اساتید مازندران گفت: امروز وظیفه ما انتقال دلیری و رشادت دلیرمردان تحت عنوان شهدای جنگل به نسل دانشگاهی بوده که در این زمینه چهارمین همایش در منطقه بندپی بابل به میزبانی دانشگاه پیام نور استان با حضور اساتید و سخنرانی سردار قاسم اکبرنژاد معاون عملیاتی سپاه کشور برگزار میشود.
/ح