لاقلی نون نوعی روش پختن نان است که بدون فضای زیاد و همینطور گرمای زیادی که در روش معمول پخت نان در تنور وجود دارد می تواند جایگزین مناسبی برای پختن نان در فضای کوچک اشپزخانه باشد.
خواص لاقلی نون : این نوع نان ، مملو از فیبر ، کلسیم و پروتیین است و می تواند میان وعده مناسبی برای کودکان باشد که به خوردن نان علاقمندند.
مواد لازم میزان
آرد گندم الک شده ۴۰۰ گرم
شیر ۲۰۰ میلی لیتر
تخم مرغ ۲ عدد
شکر ۳۰۰ گرم
روغن ۲۰ “
نمک ۵ “
طرز تهیه :
۱ – شیر را با آرد به مدت ۱۰ دقیقه خوب ورز می دهند .
۲ – شکر ، نمک ، روغن و تخم مرغ را به شیر اضافه کرده برای مدت ۱۵ دقیقه ورز می دهند .
۳ – خمیر را گرد کرده آن را با وردنه پهن می کنند .
۴ – خمیر پهن شده را به قطعات کوچک تبدیل می کنند .
۵ – قطعات آماده لاقلی نون را در روغن تفت می دهند .
۶ – این نوع نان سریع سرخ می شود باید مراقب بود نسوزد.