به گزارش پایگاه خبری چهاردانگه، رئیس دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل گفت: خروجی سومین جشنواره رویداد ایده و کسب و کار (بینوکاپ) نوشیروانی، عقد ۱۳ قرارداد از ۱۳ طرح ارائه شده در این رویداد است که بین دانشگاه، صنعت و تیمهای شرکت کننده بسته شد.
بهرام عزیزاله گنجی ۲۹ ابان در سومین جشنواره رویداد ایده و کسب و کار (بینوکاپ ۱۴۰۳) دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل اظهار کرد: هدف از برگزاری این همایش برقراری ارتباط دانشگاه و صنعت است تا بتوانیم مسیر ایده تا بازار را محقق و دانشگاه نسل دوم را به نسل سوم وچهارم ارتقا دهیم. در این راستا اقداماتی انجام شد تا شرکت کنندگان ابتدا چالشهای موجود در صنعت و جامعه را شناسایی و مسئلهای را به عنوان هدف انتخاب و طرح و ایده ارائه دهند.
وی با اشاره به اینکه هدف این است که ایده پردازان در حوزه صنعت حل مسئله و ایده پردازی کنند، تصریح کرد: در این نمایشگاه ۷۰ شرکت، هستههای فناور و دانش بنیان حضور داشتند.
وی خاطرنشان کرد: در این رویداد شرکتها و صنایع طی قراردادی طرحهای مورد نظر صنایع را انتخاب تا تبدیل به محصول و روانه بازار شود.
رئیس دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل افزود: در گام اول ۱۲۰ ایده نوآورانه و طرح کسب و کار به این رویداد ارائه شد که ۵۵ طرح انتخاب و مورد آموزش در رویداد بینوکمپ قرار گرفتند که ۲۴ طرح در پایش اولیه انتخاب شدند و اشکالات طرحها برطرف شد.
وی یادآور شد: از این ۲۶ طرح ۱۳ طرح برای داوری انتخاب و هفت طرح و ایدههای فنآورانه و کسب و کار منتخب این جشنواره شدند.
عزیزاله گنجی تصریح کرد: خروجی این جلسه عقد ۱۳ قرارداد از ۱۳ طرح ارائه شده در این رویداد است که بین دانشگاه، صنعت و تیمهای شرکت کننده بسته شد.
وی افزود: در سال گذشته سه تیم منتخب داشتیم که امسال به ۱۳ تیم برتر افزایش یافت که همگی جذب صنعت میشوند.
۴۰ درصد ایدههای ورودی به دبیرخانه هوش مصنوعی بود
عضو هیات علمی دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل نیز در این جشنواره اظهار کرد: برای داشتن جامعه توسعه یافته باید نگاه به سمت دانشگاه باشد.
عباسی با اشاره به اینکه ضروری است برای حل مشکلات جامعه به دنبال ایدههای نو باشیم، افزود: پیشرفت جامعه در سایه ایده پردازی و خلق ایده است، تنها راه نجات کشور، توسعه پایدار و رشد اجتماعی در گرو نوآوری است.
وی با اشاره به اینکه اگر بخواهیم در اقتصاد، امنیت، فرهنگ و … پیشرو بوده و تمدن ساز باشیم لازمه آن ارج نهادن به جایگاه نوآوری است، خاطرنشان کرد: برای رشد نوآوری به انسان و برای فناوری به پول و تکنولوژی نیاز است.
وی تصریح کرد: فرقی ندارد در چه جایگاهی باشیم باید با ایده نو کار و بهرهوری را بهتر و زندگی را آسانتر کنیم و لازمه آن اعتماد به جوانان است و اینکه از آنها ایده پردازی بخواهیم.
وی با اشاره به اینکه باید آموزش ایده پردازی را از مدارس و جوانان شروع کنیم و آنها را در این مسیر تربیت کنیم، ادامه داد: جشنواره بینوکاپ فرصتی است که ایده پردازی را به ما یاد داده، اصلاح ایده را آموزش داده و چگونگی تبدیل ایده به محصول برای پذیرش مخاطب را یاد میدهد.
عضو هیات علمی دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل خاطرنشان کرد: این ایدهها هستند که میتوانند برای شهرداری در حوزه زباله و محیط زیست، یا در تلفات جادهای، کشاورزی و غیره مورد استفاده قرار گرفته و برخی ایدهها نیز تبدیل به کسب و کار شود.
دبیرعلمی سومین جشنواره بینوکاپ ۱۴۰۳ با اشاره به اینکه باید از بستر دانشگاه برای پیشرفت جامعه استفاده شود، افزود: در چنین جشنوارههایی است که پارک فناوری و دانش بنیان با آموزش ایده پردازی شرایطی فراهم میکنند که مردم جامعه از زندگی بهتری برخوردار شوند.
عباسی از ورود تعداد قابل قبول ایدههای هوش مصنوعی به دبیرخانه جشنواره خبر داد و یادآور شد: ۴۰ درصد ایدهها مبتنی بر هوش مصنوعی بود که نشان میدهد اساتید و دانشجویان به روز هستند و به تمام حوزهها اشراف دارند.