به گزارش خبرنگار خبرگزاری فارس از شهرستان ساری، حجتالاسلام صدرالله اسماعیلزاده امشب در جمع اصحاب رسانه استان به مناسبت هفته پژوهش اظهار کرد: در سالهای اخیر به دنبال بکارگیری نیروهای انسانی کارآمد و منسجم در شهرستانها بودیم و این امروز با راهاندازی ۱۴ معاونت پژوهش در ۷۰ درصد مدارس حوزه علمیه استان محقق شد.
وی با اشاره به اینکه تلاش کردیم رویکردها به سمت آموزشهای مهارتی و پژوهشمحور باشد، تصریح کرد: دورههای عمومی برای تمامی طلبهها با اولویت شناسایی استعدادها در حوزه پژوهش برگزار شد و در ۱۲ مدرسه موفق شدیم استعدادهای حوزه پژوهش را کشف کنیم.
معاون پژوهش حوزه علمیه مازندران از شناسایی طلبهها و اساتید پژوهشگر در شهرهای مازندران خبر داد و افزود: نشستهای علمی با رعایت پروتکلهای بهداشتی در سطح برخی مدارس علمیه استان با موضوعات مختلف برگزار شد.
این مسؤول با اعلام اینکه در سالهای اخیر شاهد حرکتهای رو به رشدی در حوزه پژوهش بودیم، از تاسیس پژوهشسرا در حوزه علمیه استان خبر داد.
اسماعیلزاده با اشاره به راهاندازی انجمنهای علمی در رشتههای مختلف در استان خبر داد و گفت: به زودی طرح بزرگ نیازسنجی پژوهشی در استان اجرا میشود و قرار است در این طرح نیازهای فرهنگی و هنری استان شناسایی شود.
وی از تصویب طرح جغرافیای دینی و فرهنگی در استان خبر داد و افزود: با توجه به استعدادهای مناطق و شهرستانها، اقدامات در نقطه نقطه استان انجام میشود.
معاون پژوهش حوزه علمیه مازندران در بخش دیگری با گلایهمندی از عدم تخصیص اعتبار به حوزه پژوهش، اظهار کرد: به دلیل مشکل بودجه حوزه، بودجههای پژوهشی استان صفر است و کارها به سختی انجام و با رایزنی و تعامل برنامهها پیش میرود.
این مسؤول از ورود حوزههای علمیه به موضوعات مهم جامعه خبر داد و بیان کرد: سهشنبه هفته جاری نشست علمی کاربرد هوش مصنوعی در علوم انسانی در آمل برگزار میشود.
اسماعیلزاده خاطرنشان کرد: طی برنامه پنج ساله ۲۵ رشته تخصصی در حوزههای علمیه استان دایر میشود و طلبهها به سمت تخصصی شدن حرکت میکنند.
وی در پایان گفت: ششمین دوره جشنواره علامه حلی(ره) اسفندماه امسال در مازندران برگزار میشود.
/۸۶۰۱۸/ع