پایگاه خبری چهاردانگه: بوغ و کرنای اداره کل میراث فرهنگی مازندران مبنی بر مسدود کردن چشمه آب معدنی سورت نه تنها در حد خبر و روی کاغذ بود بلکه از همان روزهای عنوان این طرح نیز بومیان و گردشگران با حضور خود بر شکست این ادعا صحه گذاشتند.
بوغ و کرنای اداره کل میراث فرهنگی مازندران مبنی بر مسدود کردن چشمه آب معدنی سورت نه تنها در حد خبر و روی کاغذ بود، بلکه از همان روزهای عنوان این طرح نیز بومیان و گردشگران با حضور خود بر شکست این ادعا صحه گذاشتند.
چشمه سورت را بهتر بشناسیم
چشمه آب معدنی سورت خواهر خوانده پاموکاله ترکیه است که جهت استحضار مسولان اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری مازندران باید گفته شود تا ۲ بامداد در روزهای تعطیل، مهمان و مسافرانی به وسعت ایران و حتی خارج از کشور را در خود جای میدهد و تنها کاری که برای حفظ این زیبای طبیعی انجام شد، فنس کشی دور تا دور این چشمه و ادعای گماشتن نگهبانی که وجود ندارد، بود.
باور کنید مسافرانی که به چشمه آب معدنی سورت میآیند دوستدار حفظ این میراث طبیعی و چشم نواز هستند، و بومیان نیز میگویند کاری به کار چشمه سورت نداشته باشید.
در هر صورت این تعطیلات نیز به پایان رسید با مسافرانی که در هر کوی و برزن سرک میکشند تا به اصطلاح جایی خالی از گردشگر نباشد، حتی اگر آن جا چشمه آب معدنی سورت با فاصله ۱۵۰ تا ۱۸۰ کیلومتر از مرکز استان باشد، امکانات اقامت و جاده نداشته باشد؛ آنها بومگردی خود را انجام خواهند داد همان طرحی که اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری مازندران به دنبال ترویج آن است.
بلاغ
سلام
من خودم تعطیلات انجا رفتم.
چند نفر را گذاشته بودند مثلا به عنوان نگهبان. انقدر … بودند که حد و حساب نداشت. چرا چند نفر ادم با سواد نمی گذارند؟ یارو نگهبانه داد میزد می گفت چرا مردم محلی به تنشان گند و کثافت میمالند؟ بهش گفتم این گند و کثافت نیست این ترکیبات آهن و گوگرد است و برای بیماری های پوستی مفید است و ما بارها نتیجه گرفتیم. چرا یه ادم با سواد نمی گذارند؟
از همه مهمتر یه نفر کنار چشمه دکه زده بود می گفت از بخشداری نامه دارم!!!! چه منظره ی زشتی ایجاد شده بود. نباید گذاشته بشه کنار چشمه دکه زده بشه. مردم محلی هم در پایین دست در زمین کشاورزی خودشان هر کاری می خواهند انجام دهند اما در کنار دریاچه سورت هرگز نباید چنین دکه های زشتی با عناوین مختلف زده بشه.