به گزارش پایگاه خبری چهاردانگه نیوز، به نقل از خبرگزاری فارس، محمد دامادی شب گذشته در جمع فعالان رسانهای چهاردانگه مازندران درباره مشکلات مطرح شده توسط فعالان این حوزه، اظهار کرد: اگر چه به عنوان نماینده ساری و میاندورود نگاهم به همه بخشهای حوزه انتخابیام یکسان است ولی همواره سعی کردم بیشترین بازدید را از منطقه چهاردانگه داشته باشم.
وی نداشتن راه استاندارد، زباله، اشتغال و مهاجرت بیرویه را از مهمترین مشکلات منطقه چهاردانگه اعلام کرد و افزود: برای حل این معضلات که بخشی نیز استانی است در مجلس از وزرا توضیح خواستیم.
نماینده مردم ساری و میاندورود در مجلس شورای اسلامی درباره مشکلات کشاورزان چهاردانگه و نامشخص بودن کشت و کار در این منطقه، تصریح کرد: کمبود آب کشاورزی مهمترین دغدغه مردم منطقه است.
وی افزود: برای سد زارمرود ردیف بودجهای ۴۰ میلیارد تومانی دریافت کردیم که این ردیف برای سالهای سال باقی میماند و اقداماتی برای اجرای سد چهاردانگه مازندران انجام شد.
دامادی خاطرنشان کرد: برای توسعه کشاورزی قانون دائمی بودجه کشاورزی را به مجلس بردیم که مهمترین مسئله در این قانون توجه به مسائل آببندان و سدپلاستیکی است.
وی با اشاره به اختصاص ۵۰۰ میلیون دلار اعتبار از محل صندوق توسعه ملی برای آبرسانی مناسب به روستاها، گفت: پیشبینی میشود تا پایان سال ۹۵ بخش زیادی از حوزه آب روستایی به صورت مجتمع آبرسانی حل شود.
این مسئول درباره ساماندهی راه روستایی، ادامه داد: چند سالی است که اعتباری برای راه روستایی در نظر گرفته نمیشد که با پیگیری انجام شده از دو سال قبل در کمیسیون عمران اقداماتی از جمله فراهم کردن قیر آسفالت، برای بهبود راه روستایی در نظر گرفته شد.
نماینده مردم ساری و میاندورود در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه نداشتن راه مناسب از مهمترین مشکلات مردم در منطقه چهاردانگه مازندران است، اظهار کرد: ۶۰۰ کیلومتر از راههای روستایی شهرستان ساری مشکل دارد.
دامادی خاطرنشان کرد: با پیگیری و نطقهایی که در مجلس انجام دادم، اعتبار پروژه جاده ساری ـ تاکام از سه میلیارد تومان به هشت میلیارد تومان افزایش یافت و به صورت فازبندی این پروژه در حال انجام است.
وی با اشاره به وجود سه پیچ خطرناک جاده چهاردانگه، بیان کرد: در حال حاضر مجوز برداشت پیچ کلاجخسه که به نوعی پیچ مرگ نامیده میشود، صادر شد و تا سه ماه دیگر آغاز میشود.
نماینده مردم ساری و میاندورود در مجلس شورای اسلامی به پیگیریهای انجام شده برای ساماندهی حوزه بهداشت و درمان در ساری اشاره کرد و گفت: از نزدیک بازدیدهای از امکانات و کمبودهای مراکز درمانی چهاردانگه انجام شد و خواستههای مردم به مسئولان مربوطه اطلاع داده و حتی درباره وضعیت درمان مناطق کوهستانی به وزیر بهداشت و درمان تذکر داده شد.
در روزهای تعطیل بیمارستان کیاسر بخش رادیو لوژی تعطیل است و تکنسین مربوطه برای انجام رادیو گرافی نیستن اگر شکستگی یا هرچیز دیگر که نیاز به عکس برداری باشد رادیو لوژی تعطیل است که برای خود بنده اتفاق افتاده است
الان چندمین باره که راجع به این موضوعات صحبت میکنن. عمل کنید و بعد حرف بزنید
جا داره تشکر کنیم از مهندس دامادی نماینده جوان …که پیگیر کار این جاده هستن …..و متاسف برای دوستانی که سنگ اندازی میکنند………… و این که درمانگاه کیاسر در واقع یک کشتار گاه است نه مرکز درمانی …که خود مردم منطقه و کیاسر میدانند که واقعا امکانات و عملکرد کادر ان ضعیف است…..
بِسمِٱللّٰهِٱلرَّحمٰنِٱلرَّحیٖمِ
خسته نیاشی