به گزارش خبرگزاری تسنیم از چالوس، محمد محمد پور عمران امروز در حاشیه بازدید از طرح بازرسی واحدهای صنفی غرب مازندران اظهار داشت: از امروز تیمهای مختلفی در شهرستانهای چالوس و نوشهر مستقر و به بازرسی از واحدهای صنفی پرداختند که تعدادی متخلف شناسایی و برای آنها تشکیل پرونده انجام شد.
وی افزود: در دو هفته ماه مبارک رمضان، ۴۴۰۰ مورد بازرسی از واحدهای سنفی در سراسر مازندران انجام شد که در هشت درصد موارد شاهد تخلف ناشی از عدم رعایت قیمت بودیم که بیشتر شامل کالاهای پرمصرف اعم از گوشت قرمز، مرغ، میوهها، آب معدنی بوده که برای آنها پرونده دو میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریالی تشکیل و به تعزیرات حکومتی ارسال شد.
محمدپور تاکید کرد: با تقویت نظارت و کنترل قیمت به دنبال ایجاد شبکه ارزان فروشی و افزایش فروشگاههای بزرگ هستیم و مردم اطمینان داشته باشند در انبار موجودی کالا داریم و در کنار آنها هستیم و با هر گونه متخلف برخورد میکنیم.
وی گفت: مردم هر گونه گران فروشی و اجحافی که به آنها میشود را از طریق تلفن ۱۲۴ اعلام کنند و تاکنون همه موارد منعکس شده از طریق این شماره تلفن پیگیری شده است که ۵۰ درصد آنها حق با مردم بوده است.
محکومیت ۶ میلیارد ریالی متخلفان در طرح ضیافت رمضان
مدیرکل تعزیرات حکومتی مازندران نیز در این بازدید گفت: در ایام ماه مبارک رمضان طرح ضیافت رمضان اجرا شده که تاکنون ۹۰۰ پرونده تشکیل و بیش از ۶ میلیارد تومان جریمه برای متخلفان صادر شد و در مواردی تعدادی واحدهای صنفی پلمپ شدند.
مهدی عباسی گفت: پروندههای متخلفلن از طریق اتاقهای اصناف، ادارات صنعت، معدن، تجارت و دانشگاه علوم پزشکی ارسال شده و این اداره کل با متخلفان به شدت برخورد میکند.
وی گفت: طبق دستور استاندار مازندران و گزارشهایی که ارسال شده بود مبنی بر گرانی در نوشهر و چالوس امروز به همراه رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت در منطقه غرب استان حاضر و بازدیدهای مختلفی از واحدهای صنفی نوشهر و چالوس انجام و تعدادی متخلفان نیز شناسایی شدند که از طریق اداره صنعت، معدن و تجارت تشکیل پرونده و به تعزیرات حکومتی ارسال میشود.
برخورد شدید با گران فروشی در غرب مازندران
رئیس اداره تعزیرات حکومتی نوشهر، چالوس و کلاردشت نیز گفت: در صورت ارائه گزارش مردمی و گزارش بازرسان اداره صنعت، معدن و تجارت با هر گونه گران فروشی برخورد میشود.
خوشبخت افزود: واحدهای صنفی باید در فروش اجناس خود فاکتور رسمی همراه با مهر و شناسنامه ارائه دهند و از ارائه فاکتور مجهول خودداری کنند.
وی ادامه داد: واحدهای صنفی باید بر مبنای فاکتور خرید و احتساب درصد سود قانونی نسبت به فروش کالاها اقدام کنند در غیر این صورت به بهانه افزایش قیمت کاذب دلار و ارز نباید افزایش قیمت داشته باشند و با هر گونه افزایش قیمت برخورد میشود.
خوشبخت تصریح کرد: احتکار تخلف است و در بازار شهرستانهای تحت پوشش اگر واحدی در این بخش تخلف داشته باشد شدیدا با آنها برخورد میشود.
وی در مورد نارضایتی شهروندان از آرایشگاههای زنانه و افزایش قیمت در این مکانها گفت: تمامی آرایشگاهها باید بر اساس تعرفه مصوب کمسیون نظارت اقدام کنند و در بازدید های نامحسوس بازرسی اگر مشاهده شود آرایشگاهی در این بخش تخلف داشته باشد قطعا برخورد میشود و هرگونه توافق با مشتری به بهانه افزایش قیمت نیز گرانفروشی محسوب میشود.
رئیس اداره تعزیرات حکومتی نوشهر، چالوس و کلاردشت تاکید کرد: مردم و مشتریان میتوانند در صورت مشاهده هر گونه گرانفروشی و یا عدم فروش کالا در بازار با شماره ۱۲۴ و یا سامانه پیامک ۳۰۰۰۰۱۳۵ تماس بگیرند و از این طریق پیگیر شکایت خود باشند.
/ ز