پایگاه خبری چهاردانگه
بخش چهاردانگه شهرستان ساري

ساری؛ بیشترین میزان جوجه‌ریزی طی تیرماه در مازندران را داشت

0

محمدمهدی عباس‌زاده در گفت‌و‌گو با خبرنگار فارس در ساری، به جوجه‌ریزی مرغ گوشتی و تولید گوشت مرغ استان در تیرماه امسال اشاره کرد و افزود: تیرماه امسال ۱۴ میلیون و ۹۲۲ هزار و ۷۹۰ قطعه در واحدهای مرغ گوشتی استان جوجه ریزی شد که پیش‌بینی می‌شود ۲۷.۵ هزار تن گوشت مرغ آماده طبخ تولید شود.

وی با بیان اینکه در شهرستان‌های ساری، آمل و قائم‌شهر بیشترین میزان جوجه‌ریزی در واحدهای مرغ گوشتی انجام شد، گفت: شهرستان ساری با ۲ میلیون و ۴۳۲ هزار و ۸۳۹ قطعه رتبه نخست، آمل با ۲ میلیون و ۶۹ هزار و ۳۶۰ قطعه رتبه دوم و قائمشهر با یک میلیون و ۵۶۰ هزار و ۶۷۰ قطعه رتبه سوم میزان جوجه ریزی را در تیرماه امسال داشتند.

سرپرست معاونت بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی مازندران اظهار کرد: آمار جوجه‌ریزی گوشتی در تیرماه به ترتیب هفته اول با ۳.۸ میلیون قطعه، هفته دوم با ۳.۶ میلیون قطعه، هفته سوم با ۳.۴ میلیون قطعه و هفته چهارم به تعداد ۴.۱ میلیون قطعه است.

عباس‌زاده خاطرنشان کرد: از میزان جوجه‌ریزی‌های انجام شده سویه راس با تعداد ۹.۹ میلیون قطعه رتبه اول، سویه آرین با  تعداد جوجه ریزی ۳.۲ میلیون قطعه رتبه دوم، سویه آربراکرز (آپلاس) با تعداد جوجه ریزی ۰.۹۴ میلیون قطعه رتبه سوم و سویه کاب با تعداد جوجه ریزی ۰.۸ میلیون قطعه رتبه چهارم را دارد.

وی اضافه کرد: تعداد جوجه یک‌روزه گوشتی تولیدی توسط کارخانجات جوجه کشی استان به میزان ۵۵.۲ میلیون قطعه و تعداد جوجه یکروزه گوشتی تولیدی مزارع مرغ مادر گوشتی استان با ثبت سامانه سماصط ۲۸.۲ میلیون قطعه است.

پایان پیام/۸۶۰۳۵/غ


لینک منبع اصلی مطلب

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.