اختصاصی پایگاه خبری چهاردانگه: در روز هشتم اردیبهشت ماه ۱۳۴۵ در خانواده ای مذهبی در روستای سادات محله چهاردانگه دیده به جهان گشود. کودکی را در دامان پر مهر پدر و مادر سپری نمود. در سن ۶ سالگی راهی دبستان محل خود شد و تا پایان دوره ابتدایی را در روستای خود درس خواند.
در مهر ماه ۱۳۵۶ به علت نبودن مدرسه راهنمایی در سادات محله رنج و سختی را بر خود هموار نمود و برای ادامه تحصیل راهی روستای خالخیل شد. سال اول راهنمایی را در خالخیل به پایان رسانید و در مهر ۱۳۵۷ در پایه دوم در روستای خالخیل ثبت نام نمود و با گذشت سه ماه از سال تحصیلی انقلاب اسلامی به رهبری امام خمینی به اوج خود رسید و مدارس و دانشگاه ها تعطیل شد.
شهید سید ارسلان علوی همراه با برادر و دوستانش به روستای خود برگشت نمود و آن سال ترک تحصیل نمود.
در مهر سال ۱۳۵۸ همراه با برادرش سید حمید علوی که همکلاس و همدرسش بود راهی شهر ساری شد و درپایه دوم راهنمایی در مدرسه مرداویج(شهید صیاد شیرازی کنونی ) مشغول تحصیل شد و دوره راهنمایی را در همین مدرسه به پایان رساند.
شهید سید ارسلان علوی دوره چهار ساله متوسطه را در دبیرستان شهید باهنر ساری تحصیل نمود و در سال ۱۳۶۴ موفق به اخذ دیپلم شد.
در ۱۸ خرداد ۱۳۶۵ همراه با برادر خود سید حمید علوی به سربازی رفت و دوره آموزشی را در پادگان شهید بیگلو هفت تپه گذراند. بعد از پایان دوره آموزشی و تقسبم نیرو در اواخر تیر، در واحد پرسنلی ادوات مشغول انجام وظیفه شد.
ه شهید سید ارسلان علوی طی شرکت در چندین عملیات ، من جمله عملیات غرب کردستان، در تاریخ ۵ تیر ماه ۱۳۶۶در عملیات پدافندی نصر ۴ در جزیره مجنون بر اثر بمباران شیمیایی رژیم بعث عراق از ناحیه داخلی و سر مجروح و به درجه جانبازی نایل آمد.
بعد از مجروحیت در بهمن ماه ۱۳۶۶ به پشت جبهه منتقل و مابقی خدمت خود را در شهرستان نکا و منطقه استخر پشت به اتمام رسانید و در مهر ماه ۱۳۶۷ از سربازی ترخیص شد.
در مرداد سا ۱۳۶۸ در آزمون معلمان حق التدریس چهاردانگه به عنوان معلم پذیرفته شد . ایشان به مدت دو سال به امر ندریس در کلاس اشتغال داشت. اما با گذشت دو سال کم کم آثار عوارض شیمیایی برایشان اثر گذاشت و دیگر تدریس برایش امکان پذیر نبود.
از آن پس تحت درمان و معاینات پزشکی قرار داشت. مدت زیادی از عمر شریفش را در بیمارستان شهید زارع ساری، امام حسین و نورافشارو… در تهران بستری و تحت درمان قرار داشت و بعد از طی این مدت طبق نظر کمیسیون پزشکی به عنوان جانباز ۴۵ درصد از کار افتاده دایم شناخته شد.
شهید بزرگوار در سال ۱۳۷۱ با دختر عمویش که خود خواهر شهید بود ازدواج نمود که حاصل آن دو فرزند به نام کوثر و امید می باشد.
متاسفانه با گذشت زمان عارضه شیمیایی به تمام بدنش اثر کرد و تاثیر عمیقی بر گردن و چشم چپش گذاشت و در نهایت در بیمارستان بوعلی ساری تحت عمل جراحی قرار گرفت.
در طول این مدت خانمش به عنوان پرستار با وفا از وی مراقبت و دلجویی می کرد تا اینکه بعد از ۱۵ سال تحمل رنج و سختی در ۲۶ خرداد ۱۳۸۱ در آغوش پدر و در کنار همسر و فرزندانش و مادر داغدارش دعوت حق را لبیک گفت و به دیدار حق شتافت.
پیکر مطهر شهید سید ارسلان علوی بعد از تشریفات نظامی در ۲۷ خرداد ۱۳۸۱ در ساری و تشییع باشکوه در گلزار شهدای روستای سادات محله به خاک سپرده شده است. روحش شاد.
سلام،خسته نباشید از بابت گذاشتن مطالب ارزنده در مورد شهید بزرگوار سید ارسلان علوی اندراجمی.
بنده به عنوان خواهرزاده این شهید بزرگوار افتخار می کنم که چنین دایی با غیرت و شجاعی داشتم که برای دفاع از کشور و ملت و ناموس خود به جبهه حق علیه باطل شتافت و خود را فدای اسلام کرد……روحش شاد و یادش گرامی.
سلام،خسته نباشید از بابت گذاشتن مطالب ارزنده در مورد شهید بزرگوار سید ارسلان علوی اندراجمی.
بنده به عنوان خواهرزاده این شهید بزرگوار افتخار می کنم که چنین دایی با غیرت و شجاعی داشتم که برای دفاع از کشور و ملت و ناموس خود به جبهه حق علیه باطل شتافت و خود را فدای اسلام کرد……روحش شاد و یادش گرامی.