به گزارش پایگاه خبری چهاردانگه، رئیس سازمان دامپزشکی کشور در یادواره شهدای دامپزشکی مازندران و شهدای محور مقاومت گفت: کار دامپزشکی بسیار مهم است زیرا برای حفظ جان و مال مردم تلاش میکند که روحیه ایثارگری باعث شد تا در این کار موفق باشند.
دکتر علیرضا رفیعی پور جمعه شب ۲۳ آذرماه در سفر یک روزه به استان مازندران و شرکت در یادواره شهدای دامپزشکی مازندران و شهدای محور مقاومت گفت: هدف از برگزاری این مراسمها آن است که دین خود را به شهدا ادا کنیم چرا که آنان باعث شدند تا بتوانیم در امنیت کامل در کنار هم باشیم و امیدواریم خداوند به برکت این مجالس عاقبت همه ما را ختم بخیر کند.
وی ادامه داد: خون شهدا برحق است و اگر کسی خون خود را در راه حق و اهداف والا همچون میهنو وطن پرستی، اعتقادات دینی اهدا کند این خود اثربخش خواهد بود لذا میبینیم از سال ۵۷ تاکنون در زمانهای مختلف و در وقایع گوناگون از جمله اقدام آمریکای جنایتکار در طبس و جنگ تحمیلی و غیره این روحیه شهادت طلبی و ایثارگری باعث شد مردم ایران همواره موفق باشند.
رئیس سازمان دامپزشکی کشور اظهار کرد: برای رسیدن به هدفمان و خدمت به مردم باید فرهنگ ۱۰ سال اول انقلاب را زنده کنیم زیرا اطمینان دارم ازاین طریق مشکلاتمان حل خواهد شد.
وی با اشاره به مسئولیت سازمان دامپزشکی کشور گفت: مسئولیت این سازمان بسیار مهم است چرا که باید از جان و مال مردم محافظت کنیم که مسئولیت بسیار سختی است.
معاون وزیر جهاد کشاورزی روحیه ایثارگری را عامل موفقیت سازمان دامپزشکی دانست و افزود: دامپزشکی شرمنده مردم نیست و در حفظ سلامت مردم موفق عمل کرده است این است که بیش از ۴۰ درصد همکاران سازمان از خانوادههای ایثارگر هستند و با این فرهنگ آشنایی دارند و طوری عمل میکنند که شرمنده مردم نباشیم.
وی با بیان اینکه کار دامپزشکی یککار پدافند غیرعامل است گفت: همکاران دامپزشکی به عنوان خادمان مردم در حوزه امنیت غذایی اصل پیشگیری را رعایت میکنند و در سریعترین زمان ممکن کار درمان را انجام میدهند که این کار کاملا براساس اصول پدافندی است.
رفیعی پور تصریح کرد: در دنیای امروز جنگ سختافزاری کاربرد خود را از دست داده است اما جنگ نرم که میتواند فرهنگی، اقتصادی و حتی غذایی باشد بیش از هر زمانی تاثیرگذار است.
وی با اشاره به جنگ سوریه گفت: همانطور که میدانیم در این جنگ عامل اصلی سقوط دولت و کشور سوریه جنگ نرم و بازیهای رسانه بود اما خطرناکتر از این نوع جنگ نرم مرتبط با جنگ امنیت غذایی است.
رئیس سازمان دامپزشکی افزود: اگر در محصول که ما مجبور به واردات هستیم عوامل خطر بیولوژی و ژنهای غذایی مورد دستکاری و سوء استفاده قرار گیرد میتواند بسیار خطرناک باشد لذا باید این نوع تهدیدات را بشناسیم و برای مقابله با آن آماده باشیم.
وی تاکید کرد: همواره پیشگیری بهتر از درمان است لذا باید در حوزه امنیت غذایی قاطع و با جدید برخورد کنیم و سایر دستگاه های مرتبط و نهادهای نظارتی نیز از اقدامات دامپزشکی حمایت نمایند.