به گزارش پایگاه خبری چهاردانگه نیوز، هرمز ناصرنیا در گفتوگو با ایسنا، با اشاره به اینکه طبق اسناد موجود در تاریخ سوم خرداد ماه سال ۱۳۹۳ پس از بازرسی انجام شده گزارش نقص ایمنی در معادن کارسنگ و کیاسر مازندران به وزارت صنعت، معدن و تجارت ارائه شد، افزود: وزارتخانه نیز این گزارش را به سازمان صنعت، معدن و تجارت استان مازندران ابلاغ کرد اما مشخص نیست که این سازمان به چه دلیل با این معدن برخورد نکرده است.
وی گفت: طبق قانون، معدن بعد از ارسال گزارش دو ماه فرصت داشت نواقص خود را برطرف کند، در غیر این صورت بهرهبردار آن سلب صلاحیت میشد که این اتفاق رخ نداد.
رئیس سازمان نظام مهندسی معدن ایران با بیان اینکه وظیفه اصلی سازمان نظام مهندسی معدن تهیه گزارشهای مربوط به ایمنی معادن است، اظهار کرد: اگر قصوری وجود داشته باشد فقط وزارت صنعت، معدن و تجارت و سازمانهای وزارت صنعت، معدن و تجارت استانی اختیار اجرایی برای برخورد با بهرهبرداران را دارند و نظام مهندسی نمیتواند اقدام به ابطال پروانه و توقف کار در معدن کند. ناصرنیا گفت: وقتی وزارت صنعت میتواند به دلیل پرداخت نشدن حقوق دولتی معدن را تعطیل کند، چرا برای نبود ایمنی چنین کاری را انجام نمیدهد.
وی با اشاره به اینکه از چهار سال پیش بازرسی از معادن زغال سنگ را آغاز کردیم، گفت: طبق قانون باید سالی سه بار تمام معادن زغال سنگ را مورد بازرسی قرار دهیم اما به دلیل کمبود بودجه فقط یک بازرسی از معادن در سال انجام میشود. رئیس سازمان نظام مهندسی معدن ایران تاکید کرد: امیدواریم دلایل سانحه معدن زغال سنگ کیاسر تا فردا اعلام شود. انتقاد ما این است که چرا وزارت صنعت، معدن و تجارت گزارشهای ما را جدی نمیگیرد. براساس تازهترین گزارش منتشر شده در جریان حادثه معدن زغال سنگ کیاسر تاکنون دو نفر کشته و دو نفر نیز مجروح شدهاند. هنوز جزئیات بیشتری درباره این سانحه منتشر نشده است.
حالا چه فایده
واقعا خسته نباشی! نوش دارو پس از مرگ سهراب!!
سلام
در سالهای گذشته معدن ذغال سنگ کیاسر نه تنها یکی از مراکز مهم در ایجاد اشتغال جوانان منطقه بود بلکه موجب رونق فعالیت های اقتصادی ، افزایش سطح زندگی و ابزار مهم برای جلوگیری از مهاجرت بی رویه به شهرهای همجوار نیز بوده است.
امروزه نه تنها دیگر خبری از موارد بالا نیست بلکه جان جوانان ما را با بی تدبیری مسئولین ذیربط نیز تهدید می کند.
آیا این است مفهوم مدیریت بحران. حتما باید حادثه ای اتفاق بیافتد تا چاره ای بیاندیشیم. یکی از وظایف مدیریت بحران پیش بینی و جلوگیری از حوادثی از این دست می باشد.
قال رسول الله(ص): الکاد لعیاله کاالمجاهد فی سبیل الله ـ یعنی کسی که برای خانواده خود زندگی آماده کند، خرج و خوراک پاک تهیه کند، از راه زحمت معیشت کند، او مثل مجاهد در راه خداست.
این عزیزان هم با کسب و تحصیل لقمه حلال انشاءالله مشمول این حدیث شریف هستند.