به گزارش پایگاه خبری چهاردانگه ساری به نقل از فارس ، در پی حادثه صبح امروز محور سوادکوه و واژگون شدن اتوبوس تهران به ساری، ۱۲ نفر کشته و ۱۸ نفر نیز زخمی شدند.
مدیر روابط عمومی ادارهکل فرودگاههای مازندران به خبرنگار فارس گفت: مسافران حادثهدیده محور سوادکوه مسافران پرواز مشهد به ساری بودند که هواپیما بهدلیل بدی آب و هوا نتوانست در ساری توقف کند و با تشخیص خلبان در فرودگاه ثانویه که فرودگاه مهرآباد بود نشست و مسافران به سلامت پیاده شدند.
رضا احمدی افزود: این به معنای این است که مسافران پرواز سالم بودند و با توجه به اینکه سلامت مسافران پس از پیاده شدن بر عهده شرکت هواپیمایی است، مابقی مسئولیت نیز بر عهده شرکت هواپیمایی ماهان بوده است؛ ظاهراً شرکت هواپیمایی اتوبوسی برای این گروه مسافران تهیه و آنها را راهی استان مازندران میکند که از تعداد مسافران پرواز اطلاع دقیقی در دست نیست.
رئیس پلیس راه مازندران در گفتوگو با خبرنگار فارس، گفت: این حادثه صبح امروز در منطقه اوریمرودبار محور سوادکوه به وقوع پیوست که بر اثر آن ۱۱ نفر در محل حادثه فوت شدند، ۴ نفر مشکل جزئی داشته و ۱۶ نفر نیز به بیمارستانها و مراکز درمانی استان منتقل شدند که حال آنها وخیم بود که یک نفر دیگر هم در بیمارستان فوت شد.
جعفر محمدنژاد دلیل این حادثه را رعایت نکردن سرعت مطمئنه عنوان کرد و افزود: سرعت زیاد این اتوبوس در سر پیچ، دلیل انحراف آن بوده است؛ توصیه ما به تمام رانندگان وسایل نقلیه این است که با رعایت سرعت مطمئنه و پرهیز از عجله و شتاب رانندگی کنند و با همکاری پلیس راه، سلامتی خود و خانوادهشان را تضمین کنند.
مهین تفضلی سخنگوی اورژانس ۱۱۵ مازندران در گفت با اشاره به بهکارگیری ۸ دستگاه آمبولانس، یک دستگاه اتوبوس آمبولانس و بالگرد اورژانس ۱۱۵ برای امدادرسانی به حادثهدیدگان، اظهار کرد: تمامی مصدومان به بیمارستان شهدای زیراب منتقل شدند؛ ۴ مصدومی که وضعیت آنها وخیم بود، با کمک بالگرد اورژانس ۱۱۵ به بیمارستان امام خمینی(ره) ساری منتقل شدند؛ همچنین تمام بیمارستانهای زیراب، ساری، قائمشهر و آمل در حالت آمادهباش بهسر میبرند.
رئیس جمعیت هلالاحمر سوادکوه در گفت، با بیان اینکه حوالی ساعت هشت صبح امروز اپراتور اورژانس مازندران حادثه تصادف یک دستگاه اتوبوس را اعلام کرد، یادآور شد: با اعلام واژگونی این اتوبوس، تیمهای امدادی و عملیاتی شامل پنج دستگاه خودروی آمبولانس و دو خودروی نجات از پایگاههای گدوک، ارفعده، دوگل، جوارم و شیرگاه به محل حادثه، درمجموع به تعداد ۱۰ تیم به محل حادثه اعزام شدند.
جهانگیر آذری افزود: همچنین بر اثر شدت حادثه و تعداد زیاد حادثهدیدگان بر اساس درخواست از تیمهای عملیاتی، تیمهای شهرهای قائمشهر، جویبار، ساری، فیروزکوه و یک تیم ستادی نیز به تعداد ۱۰ تیم عملیاتی به محل حادثه اعزام شدند که در مجموع، ۲۰ تیم عملیاتی مشارکت داشتند.
وی اضافه کرد: در نخستین فرصت نسبت به رهاسازی اتوبوس از طریق دستگاههای نجات هیدرولیک اقدام شد و مصدومان در ابتدا به بیمارستان شهدای زیراب انتقال داده شدند.
رئیس جمعیت هلالاحمر سوادکوه، بیان کرد: بهدلیل اینکه احتمال دارد در بین راه نیز مسافر سوار اتوبوس شده باشد، تعداد مسافران مشخص نیست ولی حضور ۳۰ کشته و مصدوم در این حادثه تأییدشده است.
این مسئول با بیان اینکه عملیات امداد و نجات یکساعت پس از اعلام حادثه تا حوالی ساعت ۱۰ صبح امروز به پایان رسید، گفت: معاون عمرانی استاندار مازندران که به مقصد تهران عازم بود نیز شاهد این امدادرسانی بود.