به گزارش پایگاه خبری چهاردانگه نیوز، به نقل از خبرگزاری تسنیم، سید ابوالفضل رضوی امروز در حاشیه مراسم افتتاح دفتر دهیاری روستای لنگر بخش چهاردانگه ساری در جمع خبرنگاران اظهار کرد: از نظر قانونی نظارت فنی و بهسازی روستاها بر عهده بنیاد مسکن است.
وی افزود: دهیار بهتر می تواند این ساخت و ساز را انجام دهد و با بنیاد مسکن رایزنی کردیم تا ساخت و سازها را برای ایجاد درآمد به روستائیان واگذار می کنیم.
رضوی بیان کرد: گستره فعالیت های معاونت توسعه روستایی در مناطق محروم رئیس جمهور در دولت تدبیر امید به مراتب بیشتر از دولت گذشته است.
معاون توسعه روستایی کشور، مشکل اقتصاد و معیشت را مهم ترین مشکل روستاییان در مناطق محروم کشور یاد کرد و گفت: توانمندسازی روستاییان از نظر اقتصادی در دستور کار دولت تدبیر و امید قرار دارد.
رضوی، از اختصاص تسهیلات برای طرحهای تعاونی با مشارکت روستائیان در کشور خبر داد و گفت: این طرح با مشارکت مردم و دولت در روستاهای محروم کشور راه اندازی می شود.
وی افزود: در پیام رهبر معظم انقلاب در سیاست های اقتصادی، زمینه و فرصت مناسب برای مردم فراهم شده و این طرح عملیاتی کردن فرمایشات رهبری است.
رضوی افزود: این طرح میتواند یکی از مسائل اقتصاد مقاومتی باشد چرا که روستاها واحدهای تولیدی متنوع بوده و نیارزهای استراتژی مردم را تولید کنند.
وی گفت: حریم روستاها از نظر قانون به عهده شورای اسلامی بوده و شورای اسلامی روستاها باید همانند شورای شهر از اختیارات قانونی خوداستفاده کنند.
رضوی افزود: از همه استان ها خواستیم که نظرات خود برای تقویت شوراهای اسلامی روستاها تهیه کنند تا در مجلس اصلاح قانون شوراها صورت گیرد.
وی بیان کرد: ثروت زیادی در بخش چهاردانگه ساری نهفته است، مردم ما کم لطف هستند از سرمایه انسانی و منابع طبیعی استفاده نمیکنند, در دو سال آینده افراد زیر پوشش حمایتی در این منطقه نخواهیم داشت.
رضوی درباره حمل زباله ساری به منطقه چهاردانگه ساری گفت: با شناختی که از استاندار و معاونان مازندران دارم قطعا با این مورد برخورد می شود.
به گزارش فارس وی با اشاره به بازدیدی که از باغ سیب یکی از اهالی چهاردانگه داشت، گفت: اراده این فرد در ایجاد این باغ قابل تحسین است، در حال حاضر دولت برای تامین آورده مردم در روستاها پیشگام شد و از ایده افراد دارای طرح حمایت میکند.
معاون توسعه روستایی نهاد ریاست جمهوری در پاسخ به این سئوال که یکی از دلایل عدم حضور سرمایهگذار در منطقه چهاردانگه مازندران وجود زبالههای است که از ساری به چهاردانگه حمل میشود، گفت: با شناختی که از استاندار و معاونان آنها داریم به یقین نسبت به رفع مشکل مردم این منطقه اقدام میکنیم.
رضوی در پاسخ به سئوالی درباره اینکه حدود ۱۰ سال است که زبالههای ساری به منطقه چهاردانگه ساری حمل میشود و هنوز اقدامی در این زمینه صورت نگرفته است، افزود: مشکل زباله منطقه چهاردانگه را به مسئولان بالادستی منتقل میکنیم ولی بنده هم گلایه دارم که مردم دیر امر به معروف کردند و مشکلات را به ما انتقال دادند!!
۸ سال است که زباله ساری را در این منطقه دپو میکنند توی این ۸ سال خیلی کارها میشد انجام داد اما در این منطقه بکر نه تنها عمران و آبادانی شکل نگرفت بلکه آسیبهای زیست محیطی فراوانی به آن وارد شده. منطقه به این گستردگی با این آب و هوا رها شده است.
آقای رضوی سلام متشکرم از اینکه مشکلات بخش چهادانگه را دیدید. باید عرض کنم که ثروت طبیعی در هر جای ایران زیاد است ولی در تقسمیات و مدیریت آن بسیار مشکل وجود دارد و مردم کم لطف نیستند بلکه شاکر و قانع هستند ولی بعضی از مسئولین سر قول خودشان نیستند و به مردم و مسئولین بخش قول مساعدت می دهند و فراموش می کنند. در مورد زباله باید عرض کنم که مردم خیلی وقتها پیش امر به معروف کردند و چند سالی هم عمل به معروف. ولی متاسفانه زور مسئولین استانی برمسئولین و مردم منطقه چربید.