به گزارش پایگاه خبری چهاردانگه: «سیداحمد طاهری» در گفتوگو با ایسنا در حاشیه اختتامیه جشنواره برنج بابل اظهار کرد: درآینده نه چندان دور برنج مازندران کاملاً ارگانیک میشود.
وی گفت: از آن جایی که بیشترین میزان تولید برنج کشور در مازندران تولید میشود تصمیم براین شد تا نخستین نمایشگاه تخصصی برنج در بابل برگزار شود.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بابل افزود: دراین نمایشگاه ۵۳ شرکت، افراد حقیقی و ۶ دستگاه دولتی حضور دارند.
طاهری خاطرنشان کرد:هدف از برگزاری این نمایشگاه ارائه تکنولوژی روز دنیا در حوزه برنج بود.
وی با اشاره به اینکه بهزودی برنج مازندران ارگانیک میشود، افزود: مخلوط کردن برنج ایرانی با برنجهای هندی و خارجی نامرغوب توسط سودجویان لطماتی به برنج مازندران زده بود که این مشکل اکنون بسیار کاهش یافته است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بابل تصریح کرد: بر اساس تحقیقی که در دانشگاه علوم پزشکی مازندران از نمونههای برنج مازندران در خصوص بیکیفیت بودن برنج شمال صورت گرفت حدود ۰.۹۹ درصد برنج مازندران سالم و با کیفیت بود.