قاسم کریمزاده مدیرکل شیلات مازندران امروز درباره پرورش ماهیهای خاویاری در مازندران در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری فارس در مازندران، اظهار کرد: ۳هزار و ۸۰۰ واحد آبزیپروری در استان فعال بوده که از این تعداد ۳۹ واحد مربوط به پرورش ماهیهای خاویاری بوده است.
وی گفت: از میزان تولید ۹۵ه زار تنی ماهی حدود ۲ هزار و ۳۰۰ تن گوشت خاویار است.
مدیرکل شیلات مازندران بیان کرد: بیش از ۸ تن خاویار پرورشی سال گذشته در استان تولید شد که با این میزان تولید رتبه نخست کشور را بهدست آوردیم.
کریمزاده تصریح کرد: همچنین از تعداد حدود ۸ هزار نفر که در بخشهای مختلف آبزیپروری مشغول به فعالیت هستند بیش از ۴۰۰ نفر در تولید پرورش ماهی خاویاری فعالیت دارند.
وی با اعلام اینکه پروژه پرورش ماهیهای خاویاری یکی از پروژههای مهم اقتصاد مقاومتی در سطح استان محسوب میشود، یادآور شد: این پروژه هم درآمد و اشتغال و پروتئین جامعه را تامین میکند.
مدیرکل شیلات مازندران اظهار کرد: بیش از ۵۰ درصد گوشت و خاویار در سطح کشور استانهای شمالی به خود اختصاص داده است.
کریمزاده گفت: یکی از برنامههای اصلی اداره کل شیلات مازندران توسعه پرورش ماهیهای خاویاری در اراضی ساحلی بااستفاده از منابع آب دریا و نگاه اقتصاد دریامحور است که در این زمینه برنامههای مختلفی در دستور کار داریم.
پایان پیام/۸۶۰۳۴/م