پایگاه خبری چهاردانگه
بخش چهاردانگه شهرستان ساري

تخلیه زباله محمودآباد تا یک ماه آینده

0

ایسنا/مازندران معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری مازندران با اشاره به اینکه تاکنون نیمی از زباله سایت ساحلی محمودآباد تخلیه و برای دپو نیز به یک مکان مناسب منتقل شده است، گفت: اطمینان می‌دهیم تا حدود یک ماه آینده به طور کامل زباله از سایت ساحلی این شهرستان تخلیه شود.

مهدی رازجویان در جلسه شورای اداری محمودآباد با اشاره به جهانی شدن مساله زباله محمودآباد اظهار کرد: پر رنگ شدن خبرهای ناشی از زباله محمودآباد در رسانه و مجامع داخلی و بین المللی سبب شد که ظرفیت اقتصادی شهرستان کاملا بر باد فراموشی سپرده شود.

وی تصریح کرد: محمودآباد دارای بسترهای اقتصادی همچون آب‌بندان‌های بسیار با ظرفیت بالا، محصولات کشاورزی و تولید گل و گیاه و گردشگری است که همگی بر زیر آوار زباله‌های آن در حال خفگی هستند.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری مازندران خاطرنشان کرد: مکان فعلی دپوی زباله که متعلق به راه و شهرسازی است بر حسب نظر و پیگیری‌های استاندار قرار است به پارک و فضای سبز تبدیل شود تا خاطره‌ای که از آن مکان باقی مانده به یک خاطره خوب در ذهن مردم تبدیل شود.

رازجویان با تاکید بر اینکه مسئله زباله باید به صورت دائمی در مازندران حل شود و جابه‌جایی زباله اقدامی کوتاه مدت خواهد بود، گفت: در بحث زباله استان هماهنگی‌های خوبی با معاونت علمی و فناوری رییس جمهور انجام شده و طبق نشست‌های انجام شده قرار شد تسهیلات کم بهره در اختیار شرکت‌های دانش بنیان قرار گرفته شود تا از این ظرفیت برای برطرف شدن زباله مازندران استفاده شود.

وی تاکید کرد: در حال حاضر هم اعتبار و هم تسهیلات وجود دارد و فقط نیاز است همه دستگاه‌ها پای کار بیایند تا این معضل به طور دائمی و کامل برطرف شود.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری مازندران افزود: محمودآباد اولین شهرستان ساحلی در ورودی استان از محور هراز است و باید از مزیت ورودی این شهرستان برای سرمایه گذاری استفاده کنیم.

رازجویان با تاکید بر رونق کسب و کار، جذب سرمایه‌گذاری را شرط اولیه بیان کرد و گفت: آیا پتانسیل‌های شهرستان ظرفیت جذب سرمایه‌گذاری و رونق تولید را دارا است.

وی با اشاره به ظرفیت بالای گردشگری و توریست در شهرستان ادامه داد: در سال‌های اخیر فقط به داشتن خانه دوم و احداث ویلاها برای غیربومی ها بسنده شده و در مقوله جذب گردشگری استفاده چندانی نشده است چراکه سرمایه‌گذار باید منفعت منطقه را ببیند و برای منطقه نیز آورده‌ای داشته باشد.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری مازندران خواستار تعامل دستگاه‌های اجرایی با سرمایه‌گذاران و پای کار بودن مدیران شد و گفت: جزء با همدلی و هم‌افزایی اتفاقی رخ نخواهد داد.

رازجویان با اشاره به سیل سال جاری در استان و محمودآباد اظهار کرد: با همدلی و هم‌افزایی توانستیم بحران را مدیریت کنیم و برای سرمایه‌گذاری نیز باید همدلی و اتحاد داشته باشیم.

وی با بیان اینکه امسال با ترسالی مواجه هستیم، گفت: سیل در فروردین امسال خسارت‌های زیادی را به بار آورده است و برای کاهش خطر باید خدمات و اقدامات پیشگیرانه انجام دهیم.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری مازندران یادآور شد: در بارش اخیر که میزان آوردهای رودخانه‌ای در سیمرغ بیش از بارندگی اسفندماه سال قبل بود، خوشبختانه خسارتی نداشتیم.

رازجویان با اشاره به ساخت و سازهای غیرمجاز در بستر و حریم رودخانه، عدم لایروبی رودخانه را عامل بروز سیل در سال‌های اخیر عنوان کرد و گفت: با توجه به اقدامات موثر انجام شده در سال جاری، خسارت های بارندگی به حداقل برسد.

وی خاطرنشان کرد: فاصله اندک انباشت زباله با دریا و مشکلات زیست محیطی آن مسائلی را ایجاد کرده است.

 

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.