۱۱:۳۵ – ۲۸ اسفند ۱۴۰۴
باشگاه خبرنگاران جوان؛ سید سجاد حسنی بالاجاده – اسداله تیمورییانسری سرپرست سازمان جهاد کشاورزی استان مازندران با اشاره به تمهیدات ویژه برای تنظیم بازار از ابتدای ماه مبارک رمضان و تعطیلات نوروزی، از توزیع بیش از ۲۱۶۰ تن انواع روغن خوراکی در سطح استان خبر داد و گفت:هیچ کمبودی در تأمین کالاهای اساسی وجود ندارد.
او با ارائه آمار دقیق توزیع روغن از ابتدای اسفند ماه سال جاری تاکنون، افزود: در بخش خانوار، ۸۱۸ تن روغن ویژه پختوپز و ۱۳۴۲ تن و ۴۳۳ کیلوگرم روغن سرخکردنی در شبکه توزیع قرار گرفته است. مجموع روغن توزیع شده برای مصارف خانگی به بیش از ۲۱۶۰ تن میرسد که در فروشگاههای سراسر استان در دسترس عموم شهروندان و ۷ میلیون مسافر و گردشگر نوروزی قرار دارد.
تیمورییانسری در ادامه به تامین نیاز بخش تولید و اصناف اشاره کرد و گفت: علاوه بر سهمیه خانوار، مقدار ۲۳۶۳ تن و ۸۴۶ کیلوگرم روغن ویژه صنف و صنعت نیز توزیع شده است تا چرخه تولید و فعالیت واحدهای صنفی مرتبط بدون وقفه ادامه یابد.
سرپرست سازمان جهاد کشاورزی مازندران در پایان با اطمینانخاطر به مردم استان و مسافران، افزود: این سازمان هیچ مشکلی در تامین و توزیع کالاهای اساسی ندارد و ذخایر به میزان کافی موجود است؛ لذا شهروندان هیچگونه نگرانی بابت فراوانی و دسترسی به این کالاها نداشته باشند.
اوقات شرعی کیاسر











