به گزارش پایگاه خبری چهاردانگه، به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی مازندران، طهمورث قاسم نژاد از اجرای ۴ کارگاه آموزشی تغذیه و پرورش گاو شیری و پرواری با همکاری کارخانجات خوراک دام مازندران در شهرستان ساری خبر داد.
وی تصریح کرد: اجرای کارگاه آموزشی ذر راستای ارتقاء سطح آگاهی تولیدکنندگان و ترویج فرهنگ استفاده از کنستانتره با حضور تولیدکنندگان واحدهای تولیدکننده شیر خام و گوشت قرمز تشکیل شد.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ساری افزود: از این تعداد ۲ کارگاه آموزشی در منطقه چهاردانگه و یک کارگاه در منطقه دودانگه و همچنین یک کارگاه در مرکز جهاد کشاورزی شویلاشت تشکیل شد که در مجموع تعداد ۱۷۵ فراگیر در این دوره ها شرکت کردند.
قاسم نژاد گفت: در این کارگاه ها فراگیران با موضوعات تغذیه و شناخت خوراک دام، شناخت نیازهای غذایی دام، شناخت مواد مغذی دام در شرایط فیزیولوژیک مختلف، آشنایی با انواع خوراک دام کنستانتره پلت و آردی و همچنین انواع علوفه دام آشنا شدند.
گفتنی است در این دوره کتابچه روش های نوین در تغذیه دام از سوی اتحادیه کارخانجات خوراک دام مازندران در بین تولیدکنندگان توزیع شد.