به گزارش پایگاه خبری چهاردانگه، معاون سیاسی، امنیتی استاندار مازندران، تعداد کل شعبات اخذ رای استان را ۳۲۲۸ شعبه برشمرد و گفت: از این تعداد ۱۴۵۸ شعبه شهری، ۱۷۷۰ شعبه روستایی، ۲۵۴۲ شعبه ثابت و ۶۸۶ شعبه سیار است.
قاسم عزیزاده گرجی امروز ۲۸ خرداد در نشست با مسئولین ستاد نامزدهای چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در مازندران، ضمن تبریک فرا رسیدن عید سعید قربان و گرامیداشت دهه ولایت و امامت، اظهار کرد: لازم است همچون آیت الله شهید رئیسی که در مبانی بنیادین انقلاب اسلامی پایدار و محکم بودند، باور قلبی عمیق به ارزشهای انقلابی و نظام اسلامی داشتند، طی طریق کنیم و خدمتگزار مردم باشیم.
وی با اشاره به شرایط پیش آمده زودهنگام انتخابات و استفاده از تجربه برگزاری انتخابات قبلی، خاطرنشان کرد: در بیانیه گام دوم انقلاب، مقام معظم رهبری یکی از دستاوردهای نظام جمهوری اسلامی را تحقق مشارکت مردمی و آزادی سیاسی در قالب برگزاری انتخابات برشمردند.
عزیززاده گرجی با اشاره به فعالیت ستاد انتخابات استان مازندران در همان روزهای آغازین ماه خرداد، اظهار کرد: در این رابطه ۱۱ کمیته تشکیل و با برگزاری جلسات منظم در سطح استانی همه شرایط و مقدمات کار فراهم شده است.
وی تصریح کرد: بخش عمدهای از انتخابات در مقام اجرا توسط مردم انجام میشود.
رئیس ستاد انتخابات مازندران اعلام کرد: ۵۹ حوزه انتخابیه در سطح بخشداریها و فرمانداریها در قالب ۲۲ حوزه اصلی و ۳۷ حوزه فرعی به عنوان مجری انتخابات فعالیت میکنیم.
وی ادامه داد: ۷۶۷ نفر به طور مستقیم به عنوان اعضای هیئت اجرایی و برخاسته از معتمدین محلی مشغول فعالیت هستند.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندارمازندران با بیان اینکه آموزشهای لازم به کاربران جهت استفاده از دستگاه احراز هویت داده شده است، گفت: تست آنتن دهی شعبات اخذ رای نیز صورت گرفته و ۳۷۰۰ دستگاه احراز هویت به روز رسانی شدهاند.
عزیززاده گرجی تعداد کل شعبات اخذ رای استان را ۳۲۲۸ شعبه برشمرد و اظهار کرد: از این تعداد ۱۴۵۸ شعبه شهری، ۱۷۷۰ شعبه روستایی، ۲۵۴۲ شعبه ثابت و ۶۸۶ شعبه سیار است.
وی با بیان اینکه مردم مازندران در همهی دورههای انتخابات حماسهی بزرگی را رقم میزنند خاطرنشان کرد: ما مکلفیم جهت تحقق راهبردهای مقام معظم رهبری در انتخابات اهتمام بورزیم.
رئیس ستاد انتخابات مازندران ادامه داد: اینکه نام چه کسی از صندوق اخذ رای بیرون میآید مهم نیست، بلکه وظیفه ذاتی ما این است که انتخابات را به سلامت پیش برده و تمام سازوکارهای لازم را جهت حضور مردم و مشارکت حداکثری فراهم آوریم.
وی یادآور شد: انتخابات همواره نقطه قوت جمهوری اسلامی ایران بوده است و با همراهی و همدلی یکدیگر انتخابات پرشوری را برگزار کرده و پیام آن به دوستان و دشمنان بیرون از کشور خواهد رسید.
به گزارش پایگاه خبری چهاردانگه، به نقل از ایسنا، انتخابات چهاردهمین دوره ریاست جمهوری هشتم تیرماه ۱۴۰۳ برگزار میشود.
انتخابات مجلس دوازدهم در دو مرحله، جمعه ۱۱ اسفند ۱۴۰۲ و جمعه ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ (جهت تعیین ۲۹۰ نماینده برای یک دوره چهار ساله) و همزمان انتخابات ششمین دوره مجلس خبرگان در اولین مرحله انتخابات مجلس دوازدهم در سراسر کشور برگزار شد. برای نخستین بار جمهوری اسلامی تجربه برگزاری دو انتخابات بزرگ و سرنوشت ساز را در فاصله حدود ۴ ماه در کارنامه بیش از ۴ دهه پیروزی انقلاب اسلامی، ثبت خواهد کرد.