به گزارش پایگاه خبری چهاردانگه، به نقل از خبرنگار آریا دفتر مازندران در ساری، سید صمد کاظمی با ارسال نامهای به استاندار مازندران درخواست کرد تا در خصوص وضعیت آبرسانی و بهسازی چشمه، لولهگذاری، سهم علوفه و سبوس عشایر مشکلات مشابه فراوان اعتبار بیشتر در پروژه آبرسانی سیار تخصیص یابد.
وی با بیان اینکه در بازدید به عمل آمده از مراتع ییلاقی دامداران عشایر دهستان پشتکوه بخش چهاردانگه شهرستان ساری با حضور مسؤولان استانی، شهرستانی و سایر وضعیت دامداری عشایر منطقه مورد بررسی قرار گرفت، افزود: پس از شناسایی ظرفیتهای منطقه و توانمندی های دامداران و مشکلات و نارسایی های فعالیت آنها مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت .
مدیر اداره امور عشایر مازندران با بیان اینکه دامداران منطقه نبود دسترسی به آب کافی در نزدیکی مراتع را موجب صدمه زدن به دامها به علت طی مسافت طولانی برای آبخوری وکوچ زودهنگام به قشلاق عنوان کردند، گفت: کوچ زودهنگام دامداران مراتع سبب ضرر مالی آنان به علت افزایش تقاضای مقدار خرید علوفه برای دام می شود.
وی افزود: افزایش خرید علوفه همراه با مشکلات کوچ زودهنگام و نبود حمایتهای بیمهای مشکلات بسیاری را برای قشر عشایر به وجود آوردهاست.
کاظمی با بیان اینکه بیش از 14هزار رأس دام سبک کوچ رو در منطقه وجود دارند، اضافه کرد: این موضوع یکی از ظرفیتهای خوب عشایر است که دولت می تواند با حمایت از آنان سبب رونق و پیشرفت کل استان شود.
وی با اشاره به اینکه طی جلسهای با مسؤولان استان قرار شد تا دامداران برای بیمه کردن خود و خانواده به دفتر بیمه مستقر در اداره عشایر استان مراجعه کنند، افزود:اداره امور عشایر استان با حمایت استاندار مازندران و دریافت اعتبار بیشتر، می تواند نسبت به رفع مشکلات این قشر زحمتکش اقدام کند.
اوقات شرعی کیاسر












