پایگاه خبری چهاردانگه
بخش چهاردانگه شهرستان ساري

از فعالیت ۱۰۰ هزار نفری خادمیار رضوی کشور تا اجرای طرح « یاوران رضوی»

0

به گزارش خبرگزاری فارس از شهرستان بهشهر، شبکه خادم‌یاران رضوی در سطح کشور در سال‌های اخیر با قوت برای رفع مشکلات نیازمندان وارد عرصه شده است و یکی از ماموریت‌های مهم کانون‌های خادمیاری رضوی تقویت شبکه خادمیاران است تا انگیزه و ارتباط خادمیاران به شبکه بیشتر  شود.

حالا امروز دبیران و مدیران کانون‌های خدمت رضوی مازندران از شرق تا غرب با حضور رضوی کیا مدیر مرکز امور خادمیاری کشور، مهدوی رئیس اداره کانون‌های خدمات رضوی کشور، امامزاده دبیر کانون‌های خدمت رضوی مازندران و جمعی از مسؤولان کانون رضوی استان مازندران، در دانشگاه علم و فن‌آوری بهشهر گرد هم آمدند تا ضمن تقویت شبکه خادمیاران رضوی بر جذب بیشتر افراد در این شبکه تاکید کنند.

مدیر مرکز امور خادمیاری کشور در این جلسه با اشاره به فعال بودن استان مازندران در شبکه خادمیاری این استان را از استان‌های برتر در این بخش برشمرد و گفت: ارتقاء، جذب و تقویت شبکه خادمیاری از مسائل مهمی است که باید در دستور کار باشد و در این راستا تلاش بیشتری انجام شود.

 

مهدی رضوی‌کیا با اشاره به برگزاری طرح مواسات برای کمک به نیازمندان اظهار کرد: استان مازندران در حوزه رزمایش مواسات در ایام کرونا از سه استان برتر کشور بوده است و مردم مازندران خدمات‌رسانی به نام حضرت را در طول سال و در مناسبت‌های مختلف برعهده دارند که بیانگر ارادت و دلدادگی مردم این استان به امام رضا(ع) است.

وی با اشاره به اجرای طرح مواسات در ماه مبارک رمضان و قبل از آن در سراسر کشور یادآور شد: در این راستا به همت خادمیاران رضوی و شبکه خادمیاری ۲۰۰ میلیارد تومان بسته‌های معیشتی در بین نیازمندان و افراد واجد شرایط توزیع شد که مازندران در کنار این توزیع بسته‌های معیشت به تنهایی فارغ از این بخش، بالغ بر ۵ میلیارد تومان بسته  معیشتی در بین نیازمندان توزیع کردند.

مدیر مرکز امور خادمیاری کشور افزود: مازندران دارای رتبه پنجم کشوری در بحث خادمیاری است و یکی از اصلی‌ترین اهداف این نشست، بازنگری شبکه خادمیاری و افزایش ظرفیت جدید برای جذب خادمیاران جدید در قالب « یاوران رضوی»  است تا با شکل‌گیری یاوران رضوی شاهد جذب بیشتری در شبکه خادمیاری مازندران باشیم.

فعالیت  ۱۰۰ هزار نفری خادمیار رضوی در سطح کشور

رئیس اداره کانون های خدمات رضوی کشور هم با اشاره به فعالیت  ۱۰۰ هزار نفری خادمیار رضوی در سطح کشور خاطر نشان کرد: همه این خادمیاران رضوی در سطح کشور برای برطرف کردن نیازمندی‌های مادی، معنوی، فرهنگی و اجتماعی مردم در حال خدمت هستند.

 

احسان مهدوی گفت: کانون‌های خدمت رضوی تشکل‌های مردم نهادی هستند که با عشق و دلدادگی  به امام رضا(ع) در قالب تشکیلات منسجم مردمی گرد هم آمدند و برای خدمت‌رسانی به نیازمندان جهادی در عرصه حاضر هستند و بسیاری از گره‌گشایی‌ها به همت این شبکه خادمیاری انجام شده است.

وی افزود: مشکلات، معضلات و تهدیدات در جامعه فراوان است و وظیفه مسؤولان شبکه عظیم مردمی خادمیاران رضوی، استفاده از فرصت‌ها و تقویت و توسعه این شبکه برای رفع مشکلات و خدمات‌رسانی بهتر است.

مهدوی با بیان اینکه مازندران دارای بالاترین ظرفیت جذب خادمیاران در کشور است؛ تصریح کرد: امیدواریم در حوزه سازماندهی نیروی انسانی هم استان مازندران با قوت وارد عمل شده و ضمن جذب نیروهای فعال جدید برای تقویت این نیروها تلاش کند.

رابط کانون قرآن کانون‌های خدمت رضوی مازندران هم با تأکید بر فعال کردن بیشتر کانون‌های خدمت محلی افزود: کانون‌های خدمت رضوی باید با شناسایی رابطان محلی برای برطرف کردن مشکلات محلات گام بردارند.

 

قاسم عزیززاده گرجی اظهار کرد: کانون‌های محلی نیازمند مقر و قرارگاهی هستند که مسجد قرارگاه مهم فعالیت‌های خادمیاران رضوی است تا براساس نیازمندی‌ها خدمات ارائه شود.

وی مقر کانون‌های محلی را مسجد عنوان کرد و گفت: کانون محلی باید با هدف رفع نیاز محله به نام امام رضا(ع) وارد عمل شده و همه ما تلاش کنیم تا با تقویت کانون‌های خدمت رضوی در محلات و مساجد زمینه رشد و خدمات‌رسانی بیشتر به نیازمندان فراهم شود.

انتهای پیام/۸۶۰۰۲/ح


لینک منبع اصلی مطلب

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.