به گزارش پایگاه خبری چهادانگه ساری، به نقل از خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، « بهمن نامور مطلق » در جمع خبرنگاران گفت: بازدیدی در کارگاههای صنایعدستی در ساری و کیاسر داشتم که عمده آنها مشکل مکان داشتند و دوم آنکه طراحیهای آنها خوب نیست و باید کارشناسانی بر روی طراحی، رنگ و مواد اولیه کار کنند.
وی افزود: انتظار من از استان مازندران بیش از این است و پیشرفت این استان در توسعه صنایعدستی کند است و امیدواریم با راهاندازی کارگروه بتوانیم صنایعدستی مازندران را به نقطه قوت خود برسانیم.
معاون صنایعدستی سازمان میراث فرهنگی، صنایعدستی و گردشگری تصریح کرد: اعتبارات ما زیاد نیست و ما نمیتوانیم در نمایشگاههای دنیا شرکت کنیم و مقرر کردیم که با شراکت بخش خصوصی بتوانیم در نمایشگاههای بیشتری حضور پیدا کنیم.
وی ادامه داد: ما میخواهیم هنرمندان و تجاری که زبان و بازارشناسی بدانند و بتوانند ارتباط برقرار کنند را به این نمایشگاهها ببریم.
نامور اظهار کرد: مهر اصالت یونسکو یک تغییر ساختاری پیدا کرده و اکنون سازمان جهانی صنایعدستی تأیید اصالت صنایعدستی را انجام میدهد و در غرب آسیا ۶ مورد از صنایعدستی مهر اصالت خورده که سه صنایعدستی از ایران بوده است.
وی افزود: خبر خوش ما به هنرمندان صنایعدستی مازندران راهاندازی کارگروههاست تا با بررسی و تحلیل بتوانند وضعیت صنایعدستی استان را به نحو مطلوب تغییر بدهند.
نامور گفت: ۳ میلیارد تومان تسهیلات زیر ۱۰ درصد سود در یکی از قراردادهایی که با مازندران داشتیم برای رونق صنایعدستی به این استان اختصاص دادیم.
وی افزود: سهم صنایعدستی در تولید ناخالص ملی تک رقمی و بین ۲ تا ۵ درصد است که باید ظرفیتمان را افزایش دهیم.
نامور اظهار کرد: در گذر زمان برخی رشتههای صنایعدستی منسوخ و برخی احیا می شود و این انگاره ذهنی که باید هر نوع صنایعدستی را احیا کنیم اشتباه است.
وی خاطرنشان کرد: برای کاهش هزینه تولید باید تجهیزاتمان را نوسازی و قیمت مواد اولیه آن را کاهش دهیم.
اقای مسوول خیلی زحمت کشیدی این حرف را گفتی خسته نباشی …