پایگاه خبری چهاردانگه
بخش چهاردانگه شهرستان ساري

آموزش و پرورش به سختی اداره می‌شود/ 129 هزار معلم کم است

0

نماینده مردم نوشهر، چالوس و کلاردشت در مجلس شورای اسلامی گفت: متاسفانه اوضاع آموزش و پرورش مناسب نیست و به سختی این نهاد اداره می شود.

به گزارش پایگاه خبری چهاردانگه، به نقل از ایسنا، قاسم احمدی لاشکی، در جلسه شورای آموزش و پرورش چالوس با بیان اینکه با توجه به آنچه که در سند تحول بنیادین آمده است، باید نیروی کارآمد و پاک به جامعه تحویل داد، با اشاره به کمبود 129 هزار معلم در کشور، گفت: دچار یک سری مشکلات مالی هستیم که نمی توان دولت را برای استخدام اجبار کرد و از سویی جوانان ما تحصیل کردند که مشغول شوند و همه اینها موجب نگرانی هایی شده است.

نماینده مردم نوشهر، چالوس و کلاردشت با بیان اینکه 40 نیروی آماده به کار برای جذب در آموزش و پرورش در چالوس وجود دارد، اظهار کرد: از گذشته تصمیم‌های اشتباه فراوانی گرفته شد و دیگر زمان اشتباه نیست، دسته بندی‌هایی چون هیئت امنایی، شاهد و غیره در هیچ جای دنیا وجود ندارد و این موارد بر رعایت نشدن عدالت افزوده است.

وی با اشاره به مشکلات فراوان ایجاد شده در حاشیه حذف سمپاد در کشور، تصریح کرد: در دریافت شهریه‌ها و مشارکت در کمک به مدرسه باید عدالت را رعایت کرد تا خانواده‌ها در فشار قرار نگیرند.

محمدناصر زندی فرماندار چالوس نیز در این جلسه با اشاره به وجود تعدادی از مدارس و املاک بدون استفاده آموزش و پرورش در این شهرستان و مشکلاتی که جهت تغییر کاربری آنها وجود دارد، گفت: لیست مدارس و املاکی که جهت فروش قرار دارد باید در مصوبه شورای آموزش و پرورش آورده شود.

زندی از کمبود نیرو در مدارس چالوس ابراز نگرانی کرد و یادآور شد: مشکل کمبود نیرو باید به دقت مورد بررسی قرار گیرد و از سوی نماینده مجلس و وزارتخانه پیگیری شود چرا که این موضوع به بدنه آموزش و پرورش صدمه می زند.

سلیمان عبدالهی مدیر آموزش و پرورش چالوس نیز با بیان اینکه نخستین مشکل در این نهاد، کمبود نیروی انسانی است، اظهار کرد: با توجه به مجوزهایی که داده شد قرار بود جمعی از حق التدریس ها و 40 معلم بازمانده از استخدام، جذب و به کارگیری شوند که اینگونه نشد. برخی مدارس در چالوس و مرزن آباد با کمبود دبیر و معلم مواجه هستند که ناچار شدیم با فداکاری سایر معلمان، معاونان و مربیان این خلاء پر شود.

مدیر آموزش و پرورش چالوس تصریح کرد: از نظر نیروی انسانی 166 نیرو یعنی 40 هزار ساعت کمبود داشتیم که با تدریس معلمان، معاونان، مدیران، مشاوران و مربیان پرورشی و حق التدریسی این امر تامین شد اما بازهم با کمبود نیرو مواجه هستیم. در سطح کلان کشور به دلیل اینکه محدودیت استخدام وجود دارد باعث می شود هر سال با مشکل کمبود نیرو مواجه شویم.

وی با اشاره به وجود 21 املاک و مستغلات آموزش و پرورش در چالوس، گفت: زمین هایی در چالوس وجود دارد که باید جایگاه قانونی به آن داده شود، ضمن اینکه از طریق استانداری و وزارت کشور حمایت هایی شده است و برخی از آنها نیز تغییر کاربری داده شد اما نیازمند همکاری بیشتر شهرداری ها، دهیاران و بخشداران است.

مدیر آموزش و پرورش چالوس تاکید کرد: برای رفع نگرانی مسئولان باید گفت تمامی املاکی که قابلیت فروش دارند و به فروش می‌رسند پول از صفر تا 100 آن به شهرستان برمی گردد و همین جا هزینه می‌شود. اگر مشارکت خانواده‌ها و خیران نباشد این اداره دچار مشکل می‌شود. قانون مشخص کرده است که چه مدارسی شهریه، مشارکت، سرانه و یا شهریه دریافت کنند و مدارس دولتی هیچ الزامی برای پرداخت پول و مشارکت ندارند و هر چه دریافت می شود بر اساس  مصوبه انجمن اولیاء است.

در جلسه شورای آموزش و پرورش چالوس که به صورت فوق العاده و با حضور نماینده مجلس برگزار شد به نگرانی آموزش و پرورش این شهرستان از جمله جذب نشدن نیروهای جامانده، بلاتکلیفی املاک بدون استفاده و وضعیت دریافت مشارکت خانواده‌ها جهت کمک به مدرسه اشاره و بحث شد.
 

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.