به گزارش خبرگزاری فارس از ساری، اسکندر مومنی پیش از ظهر امروز در دیدار با نماینده ولی فقیه در مازندران اظهار کرد: در راستای ارتقاء سطح سلامت حامعه و امنیت روانی شهروندان همه معتادان متجاهر کشور در قالب این طرح جمعآوری و ساماندهی میشوند.
وی مواد مخدر و روانگردانها را تهدیدکننده سلامت و امنیت عمومی جامعه دانست و گفت: در کشور ۲ میلیون و ۸۰۰ هزار نفر به صورت دائمی و یک میلیون و ۶۰۰ هزار نفر به صورت تفننی مواد مخدر مصرف میکنند و ضرورت دارد با بهرهگیری از ظرفیت همه دستگاهها گام بلندی برای کنترل آسیب های اجتماعی در جامعه برداشت.
مومنی به رشد ۵۰ برابری کشت مواد مخدر در افغانستان اشاره کرد و گفت: با تلاش دستگاههای کاشف کشفیات مواد مخدر در کشور دو برابر شده است و رشد کشفیات مواد مخدر صنعتی نیز باید به عنوان یک دغدغه مهم مورد توجه قرار گیرد.
مومنی خواستار مشارکت خیران و افراد نیکوکار در امر بهبود معتادان و مراقبت پس از خروج شد و افزود: باید به اشتغال معتادان بهبود یافته و مشکلات خانواده آنان توجه شود تا چرخه درمان کامل شود.
دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر با اشاره به دغدغههای مقام معظم رهبری و انتخاب اعتیاد و مواد مخدر به عنوان اولویت اول آسیبهای اجتماعی گفت: آسیبهای اجتماعی تک مولفهای نیست و همه دستگاهها و نهادها به ویژه شهرداریها باید با حساسیت و دغدغه کمک کنند و از جامعه در مقابل این تهدید بزرگ مراقبت کنند.
مومنی با اشاره به تفاهمنامه ایجاد اردوگاه معتادان متجاهر در کشور و انتخاب ۱۰ استان کشور برای ایجاد این اردوگاهها ابراز امیدواری نمود با مشارکت و پیگیری همه جانبه همه دستگاهها و نهادها و خیرین زمینه ایجاد این اردوگاه در مازندران هم فراهم شود.
نماینده ولی فقیه در مازندران و امام جمعه مرکز استان از مجموعه اقدامات سردار مومنی و همکارانشان در ستاد مبارزه با مواد مخدر تقدیر و تشکر کرد و بر تشدید مبارزه با قاچاقچیان و خردهفروشان مواد مخدر تاکید کرد.
آیتالله محمدباقر محمدیلائینی افزود: همه دستگاهها و نهادها برای مقابله با این آسیب بزرگ و خانمانسوز باید تلاش جهادی کنند.
وی تاکید کرد: دولت سیزدهم با انگیزه و با دغدغه در این حوزه وارد شده است و انتظار داریم تا همه برای کاهش آسیبهای اجتماعی با برنامه وارد عمل شوند.
/۸۶۰۳۱/ج/م