در طول تاریخ هر شهر پروژه هایی که توسط شهرداری اجرا می شود به نام مدیریت و شهردار وقت به ثبت خواهد رسید و افتتاح و بهره برداری آن مایه افتخار شهردار یا مدیر وقت خواهد بود . در حال حاضر پروژه آزادسازی زمین پادگان ارتش و تبدیل آن به فضای سبز در شهر ساری به نام مهدی عبوری شهردار حال حاضر این شهر تمام شده است . در تاریخ این شهر آزادسازی پادگان همچون احداث پارک ملل – کمربندی میانگذر شمالی – آزادسازی محوطه امامزاده یحیی – تعریض دروازه بابل – بازگشایی خیابان مخلوقی – احداث پارک اتحاد و … به نام مهدی عبوری تمام شده بود و در تاریخ این شهر عنوان می شود در زمان مدیریت این شهردار جوان ، پروژه های فوق الذکر و دیگر موارد انجام و مورد استفاده مردم این شهر قرار گرفته است.
بنده به نوبه خویش و قطعاً شهروندان فهیم ساروی نیز به نوبه خود قدردان این عملکرد مثبت شهردار ساری خواهند بود . خوب توجه شود پروژه خیابان قارن به نام شهردار وقت – پروژه پل تجن به نام مرحوم زنده یاد علی خان محمدی و حسین صادقلو – برج میدان ساعت به نام مرحوم خاوری – پروژه میدان حضرت امام(ره) مربوط به شهردار قبل از انقلاب بود البته ساختمان عمارت شهرداری مربوط به مدیریت ۷ شهردار گذشته در زمان مسئولیت سید علی حجازی مورد بهره برداری قرار گرفت . مضاف بر آن پروژه هایی همچون پل ولیعصر – پل غدیر- پارک شمس – پارک کوشا سنگ – ساختمان ترمینال دولت – ساختمان ساری شناسی اجرا شد ؛ در زمان یوسف نژاد هم پروژه های بسیاری همچون خیابان ساختمان ترمینال سابق – احداث دهها کانال هدایت آب های سطحی شهر و … مورد اجرا و بهره برداری قرار گرفت که به حمدالله ثمره آن را امروز مردم این شهر پرواضح می بییند . همانطوریکه در پروژه انتقال زندان به خارج از شهر ، همگان عملکرد سید علی حجازی را برجسته و قابل ستایش می دانند ، در پروژه آزادسازی پادگان ساری نیز ، شهرداری و شورای چهارم شهر ساری ، تلاش هایی ستودنی داشتند تا این پروژه به سرانجام خویش برسد . این ظلم بزرگی در حق اعضای شورای شهر و شهردار حال حاضر ساری است که ما برای تخریب آنها ، پروژه هایی که با تلاش عبوری و شورای چهارم اجرا و به سرانجام رسیده را کوچک و نقش آنها را نادیده بگیریم . البته صاحب قلم زحمات و پیگیری های مستمر و مسئولانه حضرت آیت الله طبرسی نماینده مقام معظم رهبری در استان مازندران را در اجرای دهها پروژه ی شهری مورد توجه قرار می دهد و اعتقاد بر این است که وحدت و تعامل مدیران شهری و بزرگان این شهر و مازندران توانسته چهره ی ساری را تا حدودی دگرگون سازد.
نویسنده: شعبان وفایی نژاد
سلام. ببخشید این اقای خاوری که ازش نام بردید همان اقای شریف العلما خاوری هستند؟ ایشان افزون بر نمایندگی مجلس شهردار هم بودهاند؟