پایگاه خبری چهاردانگه: آب ، واژه ای ساده و دو حرفی است که حیات همه ی موجودات زمین به آن وابسته است و اگر آب نبود زمین نیز چون کرات همسایه اش متروک و بی روح در مدار خویش می چرخید . آب منشا حیات و ضامن و ادامه دهنده ی آن است اما آبی که ما انسان ها بدان نیازمند و از برکت وجود آن زنده ایم سهم کمی از دو سوم آب موجود بر کره ی خاکی ماست . منابع آب شیرین آن قدر محدود و دور از دسترس شده است که بحران آینده ی جهان را بر محور آن پیش بینی نموده اند و هر روز و هر ساعت و با عناوین ریز و درشت در رسانه های دیداری ، شنیداری و دیجیتال دنیا به حفظ و صیانت از این منبع محدود خداداد تاکید و سفارش می شود .
منابع و سفره های آب شیرین دنیا به طور یکسان بر پهنه ی قاره های آن توزیع نگردیده است به طوری که در مناطقی از دنیا قطره قطره ی آن را ارج می نهند و در حفظ آن می کوشند و در مناطقی دیگر، آب ، همسنگ هوا ، در زندگی مردمان جریان دارد و به سبب آن از ارج و قرب برخوردار نیست .
منطقه ی بزرگ چهاردانگه نیز از دیرباز به برکت وجود رشته کوه البرز در دامنه ی جنوبی آن ، از نعمت سفره های آب شیرین برخوردار بوده و هست و وجود آن گاهی برایمان چنان عادی است که از اهمیت وجودی آن غافل شده و بی محابا در مصرف بی رویه ی آن از یکدیگر پیشی می گیریم . اما باید دانست ، آب شیرین امانتی است که در اختیار ماست و باید در داشت و برداشت از آن نهایت توان و دقت را به عمل آوریم تا نسل های بعدی مان نیز از این نعمت بهره مند شوند .
اصطلاح ” داشت و برداشت ” را عمدا” به کار بردم تا به موضوع مهمی اشاره کنم : متاسفانه در اغلب اوقات و در رسانه های مختلف شاهدیم که فقط مردم و یا به عبارت دیگر مصرف کننده گان را به مدیریت در مصرف صحیح از آب شبرین و تصفیه شده سفارش می کنند و صد البته سفارشی است واجب . اما سوال این جاست که آیا آبی که به دست مصرف کننده می رسد واجد فرضیات مطرح شده می باشد ؟یعنی آیا ما به عنوان متولیان امر تولید و توزیع آب شهری ، آب ” شیرین و تصفیه شده ” در اختیار مصرف کننده قرار می دهیم که از او می خواهیم در مصرف آن نهایت دقت و صرفه جویی را به عمل آورد ؟
مدت زیادی است که این فرض ، در شهر کیاسر ، مخدوش و شایسته ی تجدید نظر می باشد . در این مدت آبی به کام همشهریانم جاری است که نه شیرین است و نه تصفیه شده و شاهد این مدعا کتری ها و سماورهای آب جوشی است که در هر خانه ای با خروارها آهک معلق یا چسبیده به آن موجود است و شاهد دیگر ، قوه ی بینایی و چشایی ماست که به راحتی رنگ و مزه ی زنگ آهن را تشخیص می دهد .
مهم ترین اصل در سلامت جامعه ، سالم بودن خوردنی ها و آشامیدنی هاست . وقتی آب شرب یک شهر که ابتدایی ترین و ضروری ترین نیاز ساکنین آن شهر است ، فاقد درجه ی حداقلی مطلوبیت و سلامت باشد پس بر همه ی ما فرض است تا آستین ها را بالا زده و اگر برای سلامت خودمان ، خانواده و فرزندانمان اهمیت قائلیم در رفع هر چه زودتر آن بکوشیم .
شاید سکوت مسئولین بخش و شهر ، این شائبه را در ذهن متولیان آب و فاضلاب شهر کیاسر ایجاد کرده است که مشکلی وجود ندارد و بنا بر آزمایش های دوره ای !! همه چیز خوب و نرمال است . اما باید گفت بیش از نیمی از اهالی شهر کیاسر از آشامیدن آب بی طعم و بی بو و بی رنگ محرومند و علاوه بر آن ، آهک بیش از حد موجود و معلق در آب ، ذره ذره در بدنهایمان رسوب می کند و شاید آینده ای تاریک و پرهزینه را برایمان رقم می زند .
علیهذا ، بنده به عنوان یک شهروند : اولا” از مسئولین امر در حوزه ی بخش و شهر کیاسر ، خواهشمندم به سکوت خود پایان داده و در برابر چیزی که مستقیما ” و بی واسطه با سلامت مردم سر و کار دارد مسئولانه تر و جدی تر برخورد نمایند تا بتوانند از عواقب خطرناک آن در آینده بکاهند .
ثانیا ” از سروران خودم در اداره آب و فاضلاب شهر کیاسر ، خواهشمندم که بدون پاک کردن صورت مساله و برخورد تدافعی با این موضوع ، منصفانه برخورد کرده و همچون گذشته نهایت تلاش خود را مصروف کنند تا آبی پاک و شیرین را به کام همشهریانشان جاری کنند . و نهایتا” از همشهریان خودم خواهشمندم مانند گذشته ، در مصرف درست و بهینه ی آب شیرین ، سهیم باشند تا خدای ناکرده شاهد کم آبی یا بی آبی در بخش بهشت آسای چهاردانگه نباشیم .
من الله التوفیق ابوالفضل قنبرنژاد
پایگاه خبری چهاردانگه: این فرصت برای اداره آب و فاضلاب شهر کیاسر وجود دارد جهت تنویر افکار عمومی شهروندان محترم کیاسر و روستاهای اطراف توضیحات خود را ارائه تا در همین سایت منتشر شود.
از آقای مهندس قنبر نژاد تقاضا داریم مسأله سرعت پایین اینترنت شهر کیاسر را هم مدنظر و پیگیری قرار دهند . باتشکر
در مورد اینترنت و قطعی و سرعت ان شالله یکبار بطور کامل پاسخ بدهند
اما در مورد اب شرب ؛ متاسفانه الان یکسری دوستان سریع جبهه میگیرند که اب خوبه و مشکلی نداره
بنده قبلا از طریق همین سایت به نحو دیگری مطلب رو بیان کردم اما کسی پاسخگو نیست متاسفانه
اب کیاسر که بیش از اندازه داغون شده رو شیراب و سماور همش شوره می بنده
با سلام محضر همه کیاسری های گرامی خصوصا برادر گرامی آقای قنبرنژاد . درباره آب کیاسر تابستان امسال بنده با امام جمعه محترم هم صحبت کردم و ایشان فرمودند که من در خطبه نماز جمعه عنوان نمودم اما با مخالفت شدید مسول اداره آب کیاسر مواجه شدم . بنده به اداره آب کیاسررفتم وموضوع را مطرح کردم اما همانطور که فرمودید با مخالفت شدید مواجه شدم وحتی بنده خدا آمد منزل ما وآب را مثلا آزمایش کلر کرد وعنوان داشت که اصلا آب کیاسر مشکلی ندارد و برگه آزمایشات را نشانم داد وفرمود اداره ما گفته مشکلی نداره ….. در صورتی که بقول آقای قنبرنژاد نمی دانیم قسم حضرت عباس رو قبول کنیم یا این آب بد مزه وتلخ پر آهک و انواع فلزات خصوصا این که این آب دارای اورانیوم فراوانی هست. در هرحال خواهشمندیم مسؤلین گرامی کیاسر ومنطقه تامل بیشتری دراین زمینه نمایند .