کاهش ضایعات مرکبات در مازندران
عزیزاله شهیدی فر در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به تولید بیش از دو میلیون و ۷۰۰ هزار تن مرکبات در استان اظهار داشت: بیش از ۷۰ درصد مرکبات تولید استان قابلیت صادراتی دارد و برای صادرات این محصول برنامه ریزی لازم صورت گرفته است.
وی درباره ضایعات محصولات کشاورزی و مرکبات گفت: در حال حاضر با توجه به رعایت کردن توصیههای فنی و کارشناسی میزان ضایعات به کمتر از ۵ درصد رسیده است.
وی میزان صادرات مرکبات در سال گذشته را بیش از ۱۸۰ هزار تن ذکر کرد و با اشاره به رشد صادرات در سال قبل اظهار داشت: پیش بینی میشود میزان صادرات در سال جاری ۵۰ درصد نسبت به سال گذشته بیشتر شود.
شهیدی فر با اظهار اینکه برداشت محصولات نوبرانه و نارنگی پیش رس در استان آغاز شده است، افزود: میزان تولید نارنگی امسال دارای رشد ۱۰ درصدی پیش بینی میشود.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران به ظرفیت ذخیره سازی محصولات کشاورزی از جمله مرکبات اشاره و اضافه کرد: در حال حاضر توان ذخیره سازی انواع محصولات در انبارهای فنی و سورتینگ ها به ۱.۵ میلیون تن رسیده است.