به گزارش روز پنجشنبه روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی مازندران، سید حسین اسلامی توضیح داد: این مجموعه دارای پنج سالن پرورش شامل ۳ سالن پرورش کبک پرواری و ۲ سالن مولد است.
وی اضافه کرد: این واحد از یک سالن جوجه کشی به ظرفیت ۶ هزار قطعه و یک سالن کشتارگاهی نیز برخوردار است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان آمل اظهار کرد: کبک از خانواده ماکیان با خصوصیات پرندگان وحشی شکاری است و میزان پروتئین موجود در گوشت این پرنده در مقایسه با دیگر پرندگان پنج تا ۱۰ درصد بیشتر بوده و انواع اسید آمینه ضروری در آن به وفور یافت میشود.
اسلامی گفت: به همین دلیل است که در اغلب نقاط دنیا پزشکان برای بیماریهایی چون ضعف اعصاب، ناراحتیهای روانی و بیخوابی مصرف این گوشت را توصیه میکنند.
اسلامی ادامه داد: این گوشت بهدلیل چربی و کلسترول بسیار پایین از بروز بیماریهای قلبی عروقی پیشگیری کرده و بهدلیل غنی بودن از پتاسیم، مصرف بهاندازه آن برای افراد با فشار خون بالا مانعی ندارد.
وی خاطرنشان کرد: گوشت کبک میتواند نیاز بدن به فسفر، منیزیم، آهن و گوگرد را تأمین کند و به تقویت حافظه و قوای جنسی بیفزاید و ضعف عمومی بدن را هم برطرف سازد.
مازندران با تولید سالانه حدود ۲۱۰ هزار تن گوشت سفید ۱۱درصد نیاز کشور را تامین می کند.
/۱۸۹۹/۶۹۹۰